yapılan son zamlardan sonra motosiklet benim için artık lüks ihtiyaç sınıfına dahil olmuştur.
yapılan son zamlardan sonra motosiklet benim için artık lüks ihtiyaç sınıfına dahil olmuştur.
Bende benim cbf i yaklaşık bir 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum... Zaten 5-6 sene sonra cbf'in sıfırı 20bin civarı olur bu gidişle... Asgari ücret de 2500 felan
Cbf bile lüks neredeyse. Yağı zinciri bakımı balatası debriyajı hep masraf.
HONDA
#BZ3082
Zaten öyle değil miydi? Bu işi hobi olarak yapanlarin çoğu dünya para harciyor motosiklete. Ekipmanindan egzozuna, egzozundan aksesuarına kadar hepimiz zevk aldiğimiz için kullaniyoruz bu makineleri. Amaç ulaşım olsa ucuza bir araba alinir diyecegim ama araba bile lükse giriyor bizim ülkemizde Bu ülkede bir aile geçindirmek bile lüks artik bana göre. Sonumuz pek hayirli gozukmuyor ama hayirlisi
12000 lira 250cc motor alırken artık geçen 1 sene içersin artık 150 cc satılır oldu. 1 sene sonra 12000 liraya 100cc motor satılır aha buraya yazıyorum. Ülke ekonomisi çökmüş resmen. Habire vergi
Cok yakinda bunlarin hepsi yalan olacak, bir savasa bakar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
"Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal Atatürk
Ya arkadaşlar, bizim için o kadar yol yaptılar biz ise buldukta bunuyoruz...
Hiç bize yakışıyor mu?
Kral halktan ağır vergiler aliyordu bizim lise ortaokul tarih kitaplarinda hep böyle cümleler oluyordu o zaman anlamiyorduk
Genelde düşünerek veya anlatılınca değil de, acısını bi tarafımızda hissedince kavrıyoruz meseleyi.
Yolsuzluklar sonrası devletin tepkisini görünce tanıdığım herkese birikimlerini döviz yapmasını tavsiye ettim. Çünkü o kadar pisliğin örtülmesi için ülkenin altının üstüne gelmesi lazımdı, ve ekonomiye etkisi kaçınılmazdı. Velhasıl yaptılar, ülkenin itibari, ekonomisi ve geleceği pahasına.
Daha da devam ediyor. Ekonomi yavaş yürüyen bir gemi. Farzı muhal bugün herşey düzelse bile devletin kurumlarının kendine gelmesi, yatırımcıda güven oluşması, ve bunların ekonomide uzun soluklu etki oluşturması yıllar alır.
Distribütör firmalar parça getirip burada üretip yapıyor diye göstermediği süre boyunca bu motorlar alınmaz ybr 10.000 olmuş böyle saçmalık olabilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)