Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MC50 Soft mu normal mi? Brezilya Rosso 2?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R
    Herkese merhabalar.CBR250R için lastik bakıyorum nispeten uygun bütçeli mitas mc50 yi buldum.Soft olanı 680 tl normal olanı 650 tlye buldum.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Önümüz kış.Ben de sportif sürüşü seven biriyim.Sizin tercihiniz ne olurdu?Ya da başka marka önerileriniz varsa açığım.
    Bir sorum daha şu 780 tlye Brezilya rosso 2 var 2016 tarihli.Sizce bu nasıl bir tercih olur?Yardımcı olursanız sevirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Yeni Çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar.CBR250R için lastik bakıyorum nispeten uygun bütçeli mitas mc50 yi buldum.Soft olanı 680 tl normal olanı 650 tlye buldum.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Önümüz kış.Ben de sportif sürüşü seven biriyim.Sizin tercihiniz ne olurdu?Ya da başka marka önerileriniz varsa açığım.
    Bir sorum daha şu 780 tlye Brezilya rosso 2 var 2016 tarihli.Sizce bu nasıl bir tercih olur?Yardımcı olursanız sevirim.
    Soft olan ve olmayan farkı 30 lira olduğuna emin misiniz? MC50 softun fiyatının 1000 lira civarında olduğunu hatırlıyorum.
    Brezilya rosso 2 dediğiniz lastiğin linkini alabilir miyim? Bildiğim kadarıyla 140 tabanda brezilya üretimi yoktu. Eğer varsa tercihiniz yine sava dan yana olsun, o lastikler tatmin etmiyor.
    Az silindir, çok iş

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Soft ile m-racer arasında 200 tl ye yakın fark vardı.siz yinede imkan varsa soft-force yi tercih edin.

Motosikleti
    CBR250R
    Evet eminim fiyat farkından.Rosso'nun linki de burda ;

http://www.lastikdeposu.com.tr/pirelli-takim-110-70r17-140-70r17-diablo-rosso-ii-motosiklet-lastigi-pmu6476

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)