motorumu değiştireceğim yardımm
Reklamlar
-
bajaj pulsar 200ns kullanıcısıyım 7bin km yol yaptım bir iki ay sonra yeni bir motor almayı planlıyorum aklımda iki motor var crf 250l ve cbr250
evet çok alakasız motorlar ama ben hem viraj yapmayı hemde dağda taşta surmeyi seven biriyim ev ve üni arası 30 km mesafede haftada 4 gun 60 km motor sureceğim yani tavsiyeleriniz nelerdir ?
Reklamlar
-
-
kışın dağa taşa ne saplanırsın o crf ile dostum. off. sonra konu da açarsın "okolo godorkon comoro soplondom ocol yordom odormosonoz" diye.
şahsi fikrim bajajında abs varsa hiç motorunu değiştirme. yoksa da illa şekil için alıcam diyorsan cbr250 al gitsin. 30 km crf yorar seni. kışın sürekli rüzgar yersin karşıdan tokat gibi.
kolay gelsin.
-
o zaman supermoto alacaksın, bir de yanına bir çift araziye uygun jant lastik takımı ayarlayacaksın
-
cbr al cross lastikleri tak.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
o zaman supermoto alacaksın, bir de yanına bir çift araziye uygun jant lastik takımı ayarlayacaksın
bende havada karada suda giden motorsiklet arıyorum tavsiyeniz nedir
-
hn33 adlı üyeden alıntı
-
-
hn33 adlı üyeden alıntı
görmeyeli forum bayağı komikleşmiş ))
-
yqeren adlı üyeden alıntı
görmeyeli forum bayağı komikleşmiş
))
sorma kardeş siyaset ten tut lcd panel bilgisine kadar konu açılıyor cılkı çıktı forumun o mesaj da yazdığım biliyor konuyu
-
Birbirinize neden kemik atıyorsunuz la çok güldüm ahahahahah
-
ragnarokkk adlı üyeden alıntı
Birbirinize neden kemik atıyorsunuz la çok güldüm ahahahahah
kemik atanlar şimdi kendi kemiklerini kemiriyor
-
diablof adlı üyeden alıntı
kışın dağa taşa ne saplanırsın o crf ile dostum. off. sonra konu da açarsın "okolo godorkon comoro soplondom ocol yordom odormosonoz" diye.
şahsi fikrim bajajında abs varsa hiç motorunu değiştirme. yoksa da illa şekil için alıcam diyorsan cbr250 al gitsin. 30 km crf yorar seni. kışın sürekli rüzgar yersin karşıdan tokat gibi.
kolay gelsin.
Arazi motorunun zevki çamura saplanmasında zaten. Bununla neden dalga geçtiğinizi anlamadım. Bir gün saplanır ikinci gün saplanır üçüncüde saplanmadan kurtarır motorsikleti öyle öyle öğrenir.
Rüzgar olayı 100-110 üstü başlıyor, düzgün ekipmanla hissedilmez bile. Ayrıca crf250l rally(2017 model) rüzgarlıkla geliyor, uzun yol motorsikleti, hafif adventure yani.
Kesinlikle crf250l rally öneririm.
-
Hocam motorunuz temizse ve düdüklüyecek bi fiyata vermeyecekseniz almaya talibim, motorumu sattım ihtiyaçtan dolayı tekrar motor alma durumumda olmadı, şimdi kuzenime kredi çektirip almak istiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)