Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsiklet muayene

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ktm düke 200
    Herkese merhaba plakadan dolayı geçemedim harflerin üzerine gelmiş vidalar görevli hızlı hızlı bişeyler anlattı pek anlamadım Yen'i plakayı nerden nasıl alıyoruz ve ne kadar ücreti vardır ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Geçmiş olsun.
    Emniyete başvuruyorsun. Randevu gerekebilir. Bulunduğun ilçedeki emniyeti arayıp tescil bürosuna sor. 15.5 lira sanırım yeni plaka çıkartıyosun. Daha sonra PLAKALIĞI motora vidalayıp üzerine bol miktar silikon sıkıp veya çift taraflı bant ile plakayı yapıştırıyorsun.

Ben de bir şey sorayım. LED far var mıydı sorun yapıyolar mı?

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Benim plaka da vidalı ve muayeneden kusursuz geçtim. Size gıcıklık mı yapmışlar yoksa plaka çok mu hasarlıydı acaba?
    LED farlar sıkıntı oluyor sanırım ben almıştım muayeneden geçmez dediler takmadan ledleri sattım.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    trafiğe gidip, "yıpranma sebebiyle değişim" talep edeceksin, ordan bi belge verip şöförler odasına direkt plaka basımına yolluyorlar; artık 20 lira mıdır nedir, şehrine göre yeni plakanı bastırıyorsun.

ha plakayı da yanında götür, trafik şube alacak senden.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim plaka da vidalı ve muayeneden kusursuz geçtim. Size gıcıklık mı yapmışlar yoksa plaka çok mu hasarlıydı acaba?
    LED farlar sıkıntı oluyor sanırım ben almıştım muayeneden geçmez dediler takmadan ledleri sattım.
    Vidalar, harf ve rakamlarin ustune, yanina denk gelmiyorsa geciriyorlarmiş. Gerci bizim vidalarda hepten ustunde degildi ama azcik geliyordu tabi, gecmedi. Esim ilgilendi plaka muhabbetiyle ne kadar verdi, nerden aldi bilmiyorum. Muayeneden verilen kagidi goturdugu ayni gun hallettirmisti.

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Bunun nedeni nedir bilen var mi?
    Otomatik okuma sistemleri (Hgs vs) okuyamiyor diye mi acaba?

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Ağustosta arabayı muayeneye götürdüm. Gelen araçların yarısından fazlası muayneden kaldı. Nedeni de plakalar delik. Harf okunup okunmaması konu değil. Tr bölümündeki vidalar, sökülmüş vida delikleri, silikonla kapatılmış vida delikleri vs hiçbiri fark etmiyo, bırakıyolar. Bizzat gördüm o yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Mayısta akrabam muayne yaptırdı, plaka delik deşik. Geçti. Bu yasa yeni gelmiş. Kısacası plakan tertemiz olacak.
    HONDA

#BZ3082

Motosikleti
    Ktm düke 200
    Bende led far yoktu

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Olması gerekenden fazla incelediler bence de bi gıcıklık söz konusu olabilir😀

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mayıs ayında plakalarla ilgili yeni yönetmelik yayınladılar.Artık ağır kusur olarak değerlendiriliyor.Google da ararsanız ilgili haberlere ulaşabilirsiniz.

Lengeli Fötr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 - Suzuki V-Strom DL-650
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bir şey sorayım. LED far var mıydı sorun yapıyolar mı?

Motosikletlerde far ampulunun çeşidine bakmıyorlar yanması yeterli

mrt0661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fazil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun nedeni nedir bilen var mi?
    Otomatik okuma sistemleri (Hgs vs) okuyamiyor diye mi acaba?
    Aynen hocam atıyorum 01 plakan 0 in ortasına vida atıyorlar radar veya kameralar 81 diye okuyor sana gelecek ceza başka birine gidiyor
    Bence mantıklı ve yarayışlı bir uygulama arabalarda aynı uygulamaya tabi ayrıca yazılar net okunur olmalı boyası kavlqmis silinmiş plakalarda dwgiscek
    HaYaT BaZeN BeKLeNMeDiKTiR
    A.E.A. Unutulmayacaksin

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Artik plakalar agir kusurlu sayiliyor ozellikle arabalarda plaka cercevesi yoksa direkt birakiyorlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)