Yolda sabit bir gazla giderken (70 80 kmh) motosiklet birden motor freni yaptı egzozda patlamalar oldu ve durdu rolantıde çalışmaya devam etti stop ettim ve yine çalıştırdım düzeldi şu aralar sık yaşamaya başladım bu problem normal giderkende oluyor
Yolda sabit bir gazla giderken (70 80 kmh) motosiklet birden motor freni yaptı egzozda patlamalar oldu ve durdu rolantıde çalışmaya devam etti stop ettim ve yine çalıştırdım düzeldi şu aralar sık yaşamaya başladım bu problem normal giderkende oluyor
Jiklen açık kalmış olabilir. Ama düşük bi ihtimal bu.
Büyük ihtimal ise, karbüratöründe pislik var, temizlenmesi gerek.
ekstra not: motor freni değil, kompresör.
Tümsek çukur gibi bi yerden geçtiğinde oluyorsa, Elektirik gidip geliyor olabilir. (kontak kapatıp açmak gibi durumlarda bahsettiğin gibi oluyor)
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
dediklerinizden olacağını sanmıyorum yakıt akışında ve elektrikte sıkıntı yok ben motoru yaklaşık 10 km civarı zorlayarak gitmiştim motosiklet ertesi gün 3-4 devir arasında aşırı titreme yapıyordu. motosiklet sanki fren yaparmışçasına kasıyor ve duruyor durduğunda da rolantide çalışıyor ama motor çekmiyor stop ettiriyorum tekrar çalıştırıyorum düzeliyor ve bu olay rastgele oluyor bazen hemen bazense 5 km sonra bu arızanın olma süresi değişkenlik gösteriyor. ama bu gün yinede dediklerinizi yapıcam düzelirse yazarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)