BALIKESİR KARESİ HİSAR ALAN KÖYÜNDENİM CUP VEYA YBR DÜŞÜNÜYORUM SİZİN ÖNERİNİZ ?
BALIKESİR KARESİ HİSAR ALAN KÖYÜNDENİM CUP VEYA YBR DÜŞÜNÜYORUM SİZİN ÖNERİNİZ ?
Ybr'ye o parayı verene kadar, Honda cb125ACE işini görecektır, sağlam motordur.
Yamaha Crypton Cub
mondial masti 100 cc
Bencede CBF 150 daha mantıklı gibi...
cb 125 ace is gorur fazla para vermeyin
Honda winggo hepsinden iyidir kafanız rahat olur
Cub motor kullanmadım ama 20 bin km cb 125 e kullandım her yola gelen bir motordur.
sadece köyde dağda bayırda kullanacaksan cup tavsiye ederim debriyajlı motorlar tarlada zor olur. ancak köy modern bir köyse düşük cc cg tarzı birşey önerebilirim. ama ben daha kullanışlı uzun ömürlü istiyorum dersen de kesenin ağzını açıp ybr al derim cup modellerine gelirsekte lifan tay mondial kh ve en iyisi yamaha crypton seçim senin
Uygun olsun diyorsan al bi bajaj boxer keyfine bak
150 lik Hero işini görür
Tvs neo cub al tepe tepe kullan. Taş gibi saglam. Sinifinin en iyisi. En güçlusu en yakisiklisi. Bende var 8 binde sadece yah degisimi yapildi bu güne kadar.buyuk motor aldigimdan satacagim.
Köyde olsam ,
Lifan pony alır keçi gibi her yere tırmanırım,
Dünya'nın en az yakan motosikleti.
100km de 1.5L , çok zorlarsan en fazla 2Lt yakar.
İki kişi bindik bu ufak motora felaket gidiyor..
Hiç görünüşe bakmayın, çokta sevimli..
Köy için en ekonomik en performanslı seçenek bu.
Bu konuyu erbabına, Snappy bey'e soracaksınız
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Cbf 150 çok rahat ve torku güzel yakıtı az bi motor vergisini sigortasını dert etmeyeceksen çok iyi tercih olacaktır kesinlikle yasal olmayan araçları önermiyoruz
Kafa bi milyon oldu dimi... Tam yerine sordun... eminim ki sormadan evvel daha net fikirlerin vardı
köy yerinde cg alacaksın kardeşim, bende eski motorum kuba filinta 200 halen duruyor. Mahalle içinde bakkala pazara her türlü işimi görüyor. Çamura batsa al kucakla kenara taşı, motor blogu falanı filanı elinin altında, grenaj derdin yok sök tak problemin yok. Düz yola çık rahat rahat 90-110 u görüyor. Yedek parçasını paket motorcu kardeşlerimizin çift lavaş tavuk şiş dürümündeki teslimat hızından daha hızlı elde edebiliyorsun. En basiti o sipariş fiyatına balata değiştiriyorsun. CBF150 iyidir, candır, derde dermandır ama ya sıfır alacaksın yada çok yakın bir tanıdığından.
Ha öyle köy yeri nasıl olsa, jandarma çevirmez, kimse sormaz, herkes birbirini tanıyor biliyor olayına gireceksen konu başka, o başka başka konulara da gireceksen senin kılavuzun karga diye düşünmeye başlarım ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)