KÖYDE KULLANMALIK MOTOR ÖNERİSİ ?
Reklamlar
-
Plastik aksami(karenaj)mumkun oldugunca az,parçasi bol,tamiri basit,düşünce,sagi,solu patladi çatladi derdi olmayan,bağ,bahçe,tarlaya uygun motor,üstadin dediği gibi cg tarzi metal aksam motorlar işini görecektir,marka model ayirmadan benzer tüm cg´lerin parçalari birbirine uyar.
Reklamlar
-
Cg nin modelini biliyorum
Comuterin de modelini biliyorum
Cg ile Comuteri birbirinden ayıran özellikler nelerdir. Daha doğrusu CG tipi motorlar tam olarak hangi kullanıcıya hitap eder
Yani cg ve comuterden
Aralarındaki farklardan biraz bahseder misiniz dostlar
-
Cg de comuterde aynı şey sayılabilir. Yaşayan Türk'çe ile konuşursak, bozuk asfalt, stabilize yol, hafif zorlu arazi şartları, kullanım kolaylığı, yeni başlayanlar için pek masraf çıkarmayan hafif, az yakan tipteki motorlardır. Fazlaca teknik falan filana kısaltmaların anlamlarına bence gerek yok. Genelde yedek parça erişimleri kolay, parça fiyatları ucuz, her yola gider, işini görür kısacası seni a noktasından b noktasına taşır, fazla bir performans ve konfor beklenmeyen motorlardır. En basit mondial, kuba gibi Cg ler bile bakımını zamanda ve özenli yaparsan seni yıllarca taşır.
-
150 lik 200 lük çinli kross
-
fenerbahceli adlı üyeden alıntı
Cg nin modelini biliyorum
Comuterin de modelini biliyorum
Cg ile Comuteri birbirinden ayıran özellikler nelerdir. Daha doğrusu CG tipi motorlar tam olarak hangi kullanıcıya hitap eder
Yani cg ve comuterden
Aralarındaki farklardan biraz bahseder misiniz dostlar
Cg´lerin atasi honda cgl 125 serisidir.daha sonra çinli benzer modeller,piyasa girdiginde ´´Köylü tipi motor´´ismiyle satişa sürüldü.
Commuter ile cg arasindaki farklar kisaca,oturuş poz(ergonomi),hafif şasi yapisi,demonte parçalarin metal olmasi,kullanilan parçalarin,benzer modellerle müşterek ve birbirine uyumlu olmasi yani universal bir motor olmasi.kisa mesafelerde tercih edilmesi,kişiselleştirmeye elverişli olmasi(hacim oynamalari)görsel degişiklikler vs.vs.
Örnek;japon bir markanin,commuter bir modelinin,cc sini yukselttim 200 luk kafa taktim abi diyen kaç kişi var?
-
cg al her türlü parçası ucuz
-
Al çinli bi cross dağ bayır gez köyde.
Mondial e bakabilirsin 150 ve 200 cc lik uygun fiyata var.
-
emrecan912 adlı üyeden alıntı
BALIKESİR KARESİ HİSAR ALAN KÖYÜNDENİM CUP VEYA YBR DÜŞÜNÜYORUM SİZİN ÖNERİNİZ ?
kuba black cat ol dostum arazi aracı hem ybr'ye o para çok fazla 100 yıl geçse 6 7'den fazla verilmez. Markaya laf etmiyorum vergilere öfkeliyim.
-
Dağ yolu şehir yolu köy yolu her yer jawa yolu java al
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Dağ yolu şehir yolu köy yolu her yer jawa yolu
java al
Jawa nın sıfırı var mı
-
fenerbahceli adlı üyeden alıntı
Jawa nın sıfırı var mı
https://forumlogs.com/t/jawa-efsanes...2017-model/831[COLOR="Silver"]
Ustam olsa ikinci elini alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)