Son Dakika : Benzin ve motorine zam geliyor..
Reklamlar
-
Benzin ve motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 7 kuruş zam yansıtılacak.
Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 6 Eylül 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine ve motorine 7 kuruş zam bekleniyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine ve motorine 7 kuruş zam yapılacağını açıkladı.
En son akaryakıt fiyatlarıyla ilgili olarak 22 Ağustos'ta tarihinde motorine 7 kuruş indirim yapılmıştı.
Kaynak : Ntv..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
Dolar demek ki bundan düşüyormuş...
-
Sevgili arkideşler, şu başlıklara tarih atsak diyordum ben ? Yoksa iş "benim motorum 10 kuruş yakıyor" muhabbetine dönüyor !
-
-
felaket tellalı mısın vesselam
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Arka odaya geçelim birde orda domaltın isterseniz
-
-
54RR adlı üyeden alıntı
1 depo doldurunca 1,20 tl daha fazla ödeyeceğim yani. Hımmm bu 1,20 tl lik benzin galiba 0,23 lt ye denk geliyor, onunlada benim motor aşağı yukarı 3,22 km mesafe gidiyor(basarsak yarı yarıya düşer
). Demekki bundan sonra 3,22km daha az gezmemiz gerekiyor
7 kuruşluk zam yüzünden bana bu hesabı yaptıranlar utansın
Hocam hakkını Helal et, içimden sana 'Adam ağır işsiz helal olsun' demiş olabilirim . O ne hesapti öyle :D
-
Zam mı zamcık mı ona bakmak lazim.
-
WhoAmI? adlı üyeden alıntı
Hocam hakkını Helal et, içimden sana 'Adam ağır işsiz helal olsun' demiş olabilirim
. O ne hesapti öyle :D
Helal olsun ne demek asgari ücretli de olsak bir işimiz var çok şükür
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
Acımadı ki acımadı ki
-
puisin Allah belasını versin başka da bir şey demiyorum. Arkadaş şu memlekette şu Allah ın cezası denetleme mekanizması bir düzgün .alışsın yahu. Bir kere halktan yana garibandan yana karar alsın yahu.
-
Motosiklete ayrı benzine ayrı zam yiyoruz motosikletin motorunu söküp pedal takicak duruma geldik resmen
-
-
Yalnız bir i..nelik var beyler Brent Petrol bugün birden bire %2.5 civarı arttı. Takip eden var mı bilmiyorum ama bi tuhaflık var.
-
"ben hep 20 liralık" diyen arkadaş nerde? Başına bişey mi geldi acep?
-
Dolar düşerse 7 kuruş zam, artarsa 11-13 kuruş zam. Vatandaşın iliğine kadar sömürdüler. Bir donu kaldı ama donunu vermeye razı olan insanlarda var.
-
Senin de zammına , onun da zammına , şunun da zammına koyuyorum..
-
zam geldi diyorsunuz ama aslında bu güne kadar niye ucuz aldık? benzin git gide olması gerektiği fiyata yaklaşıyor. ben böyle düşünüyorum.
tuhafıma giden başka bir durum var benim; televizyonda hiç sevindiğim haber yok aa bu güzel olmuş diyebileceğim bir haber düşünüyorum aklıma gelmiyor.
-
7 kuruş zam gelse, ben hep fullüyorum bittikçe. 16 x 7 oda 1 lira 12 kuruş fazla vermiş olacağım ful depo başına. Bence motorcular için çok bi sıkıntı yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)