Bugün motorcuya gittim kaplin lastiği bitmiş dedi 50 lira gibi bi fiyat çıkarda 150 mh drift için bunu yaptırmasam nolur ?
Bugün motorcuya gittim kaplin lastiği bitmiş dedi 50 lira gibi bi fiyat çıkarda 150 mh drift için bunu yaptırmasam nolur ?
Motorun pek konforlu olmaz arka dişlinin orada 4-5 tane oluyor bildiğim kadarıyla yaptırmazsan 1 ay sonra yaptırırsın yine yaptırırsın yani.
dostum arka dişlin kalkarken,vites değiştirirken vurur.Bütçen yok ise dişliyi sök janttan aralarda boşluklar vardır.oralara bisiklet iç lastiğini kesip düzgünce doldur.geçmiş olsun
En iyisi yaptırıyım baya vuruyo çünkü kalkarken tak diye ses çıkıyo
Nasıl 50 lira. On gün önce değiştirdim. 10 lira verdim.
Parça satanlardan temin et.
Karabükmüş. Yok mu parça satan yer.
Yok burda 3 tane motorcuya sordum hepside aynı fiyat istiyorlar
250 tl ödemekten iyidir
Bknz kawasaki
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Sıkı bi pazarlık sonucu 30 tlye yaptırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Yuh 250 ne
Ben internetten alıp kendim taktım. ustalık isteyen bir işi yok.
Netden alın, kendiniz takın.
Zaten kullanıma göre 10-15kkm de değiştirmek lazım.
Alan müsait olsa kendim takardim dediginiz gibi ustalik isteyen bi is yok
10 tl abi internette git internetten al 10 tl yede taktır yine 50 bulmaz
Belki aransa daha ucuza da bulunur. 12TL.
Sokakta bile söker takarsın.
http://www.kalyoncumotor.com/MONDIAL...I,PR-7271.html
Yok yok saten 30 tlye taktirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
( 10 karakter )
Kaplinlerde Sorun varsa vites geçişleri ya da gaz açıp kapatmalar haricinde bir ses ya da sorun oluşur mu acaba?
Zincir gergin olsa da kompresyondayken ilk gaz verme esnasında tak küt ya da çat çut diye flanşın vurma sesi gelir, ayrıca gaz verip biraktıkça ani yığılma ve ani kapma yapar. Ayrıca zamanla şanzımanda ya da dişli göbeğindeki frezenin zedelenip boşluk oluşmasına neden olur.
Eğer debriyajı bıraktığında çat çut diye arka jantından ses geliyorsa kesinlikle değiştir. Dişli göbeğini kırabilirsin. 50 TL İşçilik dahil ise iyi fiyat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)