4 veya 5 bin tl lik chopper motor almak istiyorum aklimda kanuni tiger 250 var siz bilgili kisilerinde bi tavsiyesini önerilebilecek motor vardir belki yardimci olursaniz mutluluk duyarim.
4 veya 5 bin tl lik chopper motor almak istiyorum aklimda kanuni tiger 250 var siz bilgili kisilerinde bi tavsiyesini önerilebilecek motor vardir belki yardimci olursaniz mutluluk duyarim.
Çin malı chopper alma para biriktir.En az daelim daystar 250 veya hyosung gv 250 al.Sonra başın ağrımasın.
O motorlarda titreşim çok oluyor ve şanzıman problemleri var bir zamanlar bende almayı düşünüyordum üstüne biraz daha ekleyip zamanında şu an kullandığım burgmani almıştım iyiki almışım..
Regal iyidir candır..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...70227564/detay
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
gv250 nin neresi titriyo? on numara motor yalnız servis yedek parça ve distribitör sorunu var..
regal aldım haftada bir ustaya götürmek zorunda kaldım sürekli problem. Kronik çok sorunu var ve yaptırdıktan sonra 1 hafta dayanıyor. Sonra sorun tekrarlıyor. Alma aldırma. Ben regali sattım ve dedim ki kendi kendime çok sağlam bir chopper/cruiser almadığım müddetçe almayacağım. Çünkü ucuza iyi chopper yok. Gittim hiç alakasız duke200 aldım.
kuba superlight 200'ü tavsiye ederim. 9 bin km de tek bir sorun çıkartmadı. ancak o bütçene 1-1.5 daha koyman gerekebilir.
Işte butcem 5 bin olunca cikamiyorum daha fazla şuanlik ustune gv 250 de nedense bence haddinden pahali satiliyor falcon 250 alayim dedim oda 6 binden asagi satmiyorlar ve falconlarla ilgili bilgisi olan var mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Tiger 250 ye performans dislisi attirirsan titresimi keser diyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Chopper Motorunu satan az km de olan motor var mi bilginiz varmi onerdiginiz
Kuba sl200 al sonra bobberizm motorcyles a gotur, 1200 kusur liraya harika bi motor tasarlat
Ornek
https://www.youtube.com/watch?v=CxZ2Fz3VaWs
Kuba alan birisi iyi yanından kötü yanından bahsediyor işine geliyorsa al gelmiyorsa alma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)