Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Neden yüksek cc alınır

REKLAM ALANI
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konuyu biraz sorudan çok yüksek cc alanlara "Hız manyağı" veya "Trafik teröristi" gibi ithamlar yöneltmeye doğru çevirmişsiniz. Yüksek cc alanların küçük cc kullananlar ile dalga geçmesi ve onları motorcudan saymamasından farkı olmayacak biraz daha zorlarsanız yaptığınız şeyi.

Hayır çoğunluk sadece küçük cc ye binenlerin yaptığı yorumlar. İkisini birden tanıyacak kadar kullanmadan yorum yapanlar boş konuşuyor açıkçası. Kıyaslama yapabilecek konumda olup da değerlendirenleri tenzih ediyorum.

Bütün mantıklı sebepler yukarıda yazıldığı halde insanlarla dalga geçer tavırda yazı yazmaya devam edenlerin yüksek cc kullanıp düşük cc kullananlar ile dalga geçenlerden benim gözümde farkı yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı mfBulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu biraz sorudan çok yüksek cc alanlara "Hız manyağı" veya "Trafik teröristi" gibi ithamlar yöneltmeye doğru çevirmişsiniz. Yüksek cc alanların küçük cc kullananlar ile dalga geçmesi ve onları motorcudan saymamasından farkı olmayacak biraz daha zorlarsanız yaptığınız şeyi.

Hayır çoğunluk sadece küçük cc ye binenlerin yaptığı yorumlar. İkisini birden tanıyacak kadar kullanmadan yorum yapanlar boş konuşuyor açıkçası. Kıyaslama yapabilecek konumda olup da değerlendirenleri tenzih ediyorum.

Bütün mantıklı sebepler yukarıda yazıldığı halde insanlarla dalga geçer tavırda yazı yazmaya devam edenlerin yüksek cc kullanıp düşük cc kullananlar ile dalga geçenlerden benim gözümde farkı yok.
    Bir kasıt yok sadece merak ettim sordum. Buyrun siz de bildiklerinizi paylaşın. Paylaşın ki açıklığa kavuşsun sorularım. Hepimiz aydınlanalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

98 de 250 cc ile motorsiklet kullanmaya başladım. Yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama ben gerçeklerimi sırf kendimi savunayım diye kirletemem. Benim için güzel zevkli günlerdi ne kadar yasal olmasada öyleydi

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)