Merhabalar,
Ls2 FF352 Kaskına sahibim ancak okula kaskım ile gittiğimde kaskımı nereye koyacağımı bilmiyorum elimde gezdirmekte pek hoş olmaz.
Çantama sığmıyor.
Varsa taktikleriniz cidden çok ihtiyacım var yoksa mecbur kasksız gideceğiz
Merhabalar,
Ls2 FF352 Kaskına sahibim ancak okula kaskım ile gittiğimde kaskımı nereye koyacağımı bilmiyorum elimde gezdirmekte pek hoş olmaz.
Çantama sığmıyor.
Varsa taktikleriniz cidden çok ihtiyacım var yoksa mecbur kasksız gideceğiz
Merhaba
Çantayı büyütebilirsiniz
Kaskı,okul içinde,öğretmenler odası,hizmetli odası,kantin,depo vs. vs. yerlere bırakabilirsin.
Okula yakın olan,esnaflara bırakabilirsin
allah başka dert vermesin kardeş
Pazardan ucu iple sıkmalı bi spor çantası al rahat rahat taşı
Bisiklet kilidi ile motora kilitle.
Hocam kitaplarımı neye koyacağım :DD
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Hocam o ihtimal biraz zor kask çok dikkat çekici ayriyetten sarı cam falan almıştım dışarda motosiklet ile kalırsa başına kötü şeyler gelecektir malum lise..
topcase kullan
Ben mescide girip, dizlerimin üstünde emekleyerek en köseye koyuyorum)
Gerek yok fazla Atraksiyona sınıf askısına as veya diğerlerinin pek te umursamayacağı yüksek bir yere koy derim ben
Hangi okula gittiğini yazmadigindan meslek lisesi olarak alıyorum sınıfa sokma kaskı futbol topu niyetine oynarlar. En güzeli lantinci ile arayı iyi tutmak ona bırakmak sürekli yanında da taşıman gerekmez.
Herkese cevapları için teşekkür ederim.
Sorunumu çözdüm.
Şuanki çantamın orta gözünü keserek büyüttüm ve sığıyor iyi oldu böyle 1-2 kitaplık da yer kaldı ::DD
Kocaeli Üniversitesinde, hiç kilitlemeden motorun aynasına takıp gidiyorduk. Tüm günün sonunda kask hala aynı yerde oluyordu.
Hocam bu çanta benım kasktan pahalı ya beni fazla aşıyor bu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Hocam orası üniversite burası çankırının en kötü liselerinden birde IQ su düşük imamhatiplilerle birleşmiş okul kaskı alan kaçar satar parasına bakar üniversite gibi güvenligi falan olsa oh
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)