02.09 arkadaş motor aldı 2017
Reklamlar
-
beyler bizim mahalleden birisi motor aldı motosiklet görmek adına hevesimi bir nebze mutlu etmek adına bende gitti bayram da o motoru nasıl oldu ve satış belgesi de aldı kendisi şu an yok cebi de yok bu nasıl oldu ve zincir yağsız gibi geldi dedi bana zinciri yağlamışlar mıdır
Reklamlar
-
-
google translate mi kullandınız?
-
-
Barmen , aynısından banada ver duble olsun.
-
-
Zincir yağlı olsa nolur olmasa nolur almış işte?
Hevesi mutlu etmek ne demek?
O motoru nasıl oldu ne demek?
Şu an yok cebi de yok ne demek, cep sevmiyor demek ki?
Nasıl olan nedir?
Postlarinizi göndermeden okuyor musunuz?
Bilhassa mı yapiyorsunuz?
Ben de aldım neden alınmasın?
Kilit soru: Bazı kullanicilarin başlıklarını ve gonderilerini kendi isteğimiz ile kısıtlayabilmemiz için herhangi bir forum ayarımız var mıdır arkadaşlar? Artık tamam dedim ben!
-
Pahalı olsaydı herkes kullanırdı ''bali''.
-
barzolar yine meydanlarda kol geziyo
-
dedi ne haber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi...
-
-
-
installing sürücü..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
-
Adam nickinde aldığı motordan bahsetmiş
-
-
Bari kafa yapıcı maddeleri Çin malı kullanmayın
-
-
Yah ne biçim forum, hemen işi geyiğe dökmüşsunuz arkadaşlar,yazmıyim diyorum da neden böyle yapiyorsunuz. Halbuki bilgi paylaşımı olmalıdır böyle ciddi konularda.En azından bilgi esirgenmesin biraz da olsa..
Şaka şaka;
Mahalleden birisi motosiklet görmek adına motor alıyor arkadaşlar, motosikleti görmeyi ve seyretmeyi seviyormuş.
Sonra konu sahibi arkadaş, bayram isminde bir arkadaşını yanına alarak ve de hevesini mutlu etmek için alıp başını gidiyorlar. Fakat bu esnada paralel evrende bir motor oluşuyor kendiliğinden, bazıları paralel evren yok diyecekler ama olunca oluyor nabican..
Sonra bayram kendiliğinden satiş belgesi alarak yok oluyor aynı şekilde, satışa getiriyor e belgesi var tabii, üstelik bu Bayram kafası rahat olsun ve efil efil gezsin diye cep kullanmıyor olup kumaştan da tasarruf ediyormuş.
Bunlar nasıl oluyor da oluyor ben de anlamadım fakat yolda rastlarsam özellikle Sermet Erkin'e sorarak bu yok olma işini öğrenmek isterim bakalım o arkadaşa eğitimi o mu verdi, eğitim şart tabii.
Hülasa sonra atraksiyon üzerine atraksiyon tabii, zincir var mutlak bir boşlukta oylece asılı, o da dile geliyor diyor ki zinciri yaglamislar mıdır acaba.Insan diyor ki sensin zincir zaten, ulan demirden değil misin sen ne bu uyku hali , kafa bulanikligi, sana demir tavsiyesi de verilmez demir oldugun için, bana sorma cevabı ancak sen bulabilirsin, havaya bak oralarda göreceksin.
O değil de; başa donelim motosiklet görmek adına motor alan arkadaşa ne oldu acep orası biraz muallak gibi ama biraz aytinlatabildiysem ne mutlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)