Aradiginiz kisiye mi ulasilmiyor, aradigim.kisi mi ulasilmaz, kisi yok ben mi ulasilmazim, ulasilmazlik diye bir sey yok ve bende mi yokum?
Yedibinkırk duyguyu yasattin bana beee!!!...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Hah, bakin aynindan kullanmis ama kendine gelirkenki 7. Evre bu. Paralelci kafasi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Memleket açık hava tımarhanesine döndü
Yorumlar güldürüyor
Aynı eleman bir kaç seferdir acil yardım çağrısı yapar gibi bir şeyler yazıyor. Bir derdi var ama anlayabilmiş değilim. İnşallah kötü bir şey değildir..
sıfır motorda normal zincir yağı olmaz, gres yağı oluyor. o da seni 1000 km götürür. alıp binebilirsin direkt.
yav arkadaş amerikadaki kızılderiler beyaz adamla daha anlaşılır diyalog kuruyordu yaa. sen istiyor ajk verejek yüz dolaar. bak bu bile anlaşılıyor.
...............
03.09.2017 uçanmotor nikli üyenin boyut değiştirmesi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
13 yaşında daha.
Şükretmek için artık bir sebebim daha var.
Ben çaktım olayı.Bu adam nefsini terbiye etmek için yoldaşı Bayram'la motora bakmaya gitmiş.O arada susayınca bayramda zincirin yağını buna içirmiş ama nasıl içirmiş onu bilmiyorum.
Vallahi anladığım kadarı ile bu arkadaş motor almaya birisiyle zincirciye gitmiş, zincirci ile fiyatta anlaşamadıkları için mahallnin zincircisi olaya el koymuş, bunlar bi para teklif etmişler o sırada motorun sahibi gelmiş, fakat daha sonradan babasına durum intikal edince araya muhtar girmiş sonuçta zincir yağlanmış.
forumda başlık belirdiği anda yazacaktım yorum yoktu daha, belki düzeltirde benim yorum saçma sapan kalır diye yazmadım ama maşallah döktürmüş herkes
Altyazi ne zaman eklenecek?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Onun zinciri bilmem de senin kayislar gevsemis...
işten çıkarken adama ingilizce çarşamba günü yağmur yağacak dedim.
Bu yasta boyleyse ileride daha fena karistirir ortaligi. Ama durun yaa, bir kez daha okuyacam ve bu sefer tercume edebilirsem yazacam buraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Beyler ( diye basliyor. Demek ki kadinlara seslenmiyor. O yuzden onlarin ici rahat olsun )
Mahalleden biri motor alip, bayramda resmi tatil oldugundan tum evraklarini da cikarttirmasina sasirmis. Ama cocuga sormak istese de ulasamamis. Ancak, motoru alan kisi, motorun zincirinin yaglanmasibi begenmemis ve @ucanmotor'a danismis. Ancak,zinciri gormesine ragmen net bir kanaat getirememis ve bizden bu konuda parapsikolojik yeteneklerimizi kullanarak fikir beyani arz ediyor.
Haa, bu arkadas aslinda iki kisi. Kendisi ve hevesi. Hevesini mutlu etmek adina da yapmayacagi sey yok; gerekirse Turkceyi katledebilir ve gerekirse bir motosiklet formunda deli-kuyu-taş metaforuyla ortaligi talan edip, forumdaslarina kafayi siyirtabilir.
Ve tabii ki, konunun ozu bence su ki, bayramda tum evraklarini almis olan bu arkadas ( sevgili forumdasimizin plakayi evraktan saymadigi belli ) nerede??
Belki de bu arkadastan uzaklara kacmistir ve belki saklaniyordur?!
Şok Şok Şok!!!
Mahalleden birinin aldigi motorla hevesini mutlu ederken, keyfi ve kahyasini neden disladi???
Azzzz sooraaa!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)