İstanbula gidip motor alcam. En kısa yoldan nasıl dönebilirim. Yolu uzatmak istemiyorum pek.
Yenikapıdan bursaya feribotla (yada bandırma var ama hangisi daha yakın çözemedim)
Otobüsle derseniz makina çizilir düşer diye tırsıyorum açıkcası.
İstanbula gidip motor alcam. En kısa yoldan nasıl dönebilirim. Yolu uzatmak istemiyorum pek.
Yenikapıdan bursaya feribotla (yada bandırma var ama hangisi daha yakın çözemedim)
Otobüsle derseniz makina çizilir düşer diye tırsıyorum açıkcası.
Yenikapı Bandırma.-Susurluk-Balıkesir-Akhisar-Manisa ve kutsal topraklar
Otobüste bişiy olmaz, konuş şoförle. Battaniye götür sağlam ip götür. Sağından solundan oynamayacak şekilde sağlam yerlerinden bağla motoru bide battaniyeyle sar iyice sarsılmalarda çizilmesin sürtünürse biyere.
Yenikapı bandırma bileti 64 tl görünüyor şaka mı
Yardımcı olcak varmı yol konusunda
Yenikapi bandirma yapacaksiniz ordan balikrsire cikip devam edeceksiniz en kisa yol bu ama en pahali yolda bu.
2. Secenek osmangazi koprusunden gidebilirsiniz.
3.secenek korfezi dolasip gidebilirsiniz
4.secenek gelibolu canakkale uzeri ama gereksiz uzatirsiniz.
Sirasiyla en kisadan en uzuna dogru yazdim kafaniza gore
Otobüs hep risk, bindirirken indirirken cizilmeler oluyor. Kimse senin malına sen gibi davranmaz. Bana kalırsa binerek gel. Bende Karşıyakadan motor almıstım. Sırf yol yapmak icin kendime iş çıkardım
Zeytinburnu ambar lar İzmir arabalarını ara, parsiyel yük oldugundan çok cüzzi paralara işini gör. Ne gerek var tatil kalabalığında surmeye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)