Yaziyi bir daha oku istersen, sanirim bir kismi eksik kalmis, ana fikri anlasilmiyor.
Bence polisin yakaladigi her durumda ceza yazmasi lazim. Seref yoksunu az kalmis, millet ana avrat, gelmis gecmis kufrediyor. Ama bazen istemesekte malesef olmasi gereken bu. Ben sizi kesinlikle anliyorum ve empati yürütebiliyorum, insanın canı acıyor, hemde yazmış olduğunuz gibi zaten düşünüp planladığınız konularda. Bahsettiğiniz cezalar çok yüksek! Herhalde ben şimdiye kadar verdiğim cezalardan rahatlıkla bir motosiklet yada eski bir araba alırdım. Sizinkileri tahmin bile edemiyorum.
Ama biz kirmizi isikta duracagiz, poliste gorevini yapacak. Polise aşırı insiyatif kullanma hakkı verilmesi ciddi haksızlıklara yol açıyor, hepimiz yasadık bunları. Siz belki sürekli ceza yerken, birde bakıyorsunuz ben sempatikliğimle, konuşmamla daha ağır kusurlardan, cezalardan yırtabiliyorum. Yokmu böyle tipler? Var tabiki.
Toplumsal konularda keskin hatların olması gerekiyor. Boylece hep birlikte, cümbür cemaat, gercekten "kiskanilan bir ulke" olacagiz.
(Ben bu lafları bir yerlerden duymuştum ama nerden duydum acaba...!?!)
)