Yamaha mt-125 ve Cbr 125 arasında kaldım. Yeni başlayacağım motora hangisiyle başlamalıyım?
Yamaha mt-125 ve Cbr 125 arasında kaldım. Yeni başlayacağım motora hangisiyle başlamalıyım?
Ya şöyle başlık açmayın ya gerçekden acil birşey var sanıyor insan.
cbr racing mt naked tarzları farklı bir kere sen hangi tarzda motor istiyorsan onunla başlayacaksın şehir içinde mt her türlü daha kıvrak olur daha rahat edersin kendim de naked kullandığım için biliyorum ama dediğim gibi hangi tarzda kendini geliiştirmek istersen onunla başla farketmez 125cc de
CBR 125 mi R 125 mi desen anlarımda. Senin dediklerin biri naked biri racing.
ben yonetim olsam, acil vs basliklarda gercekten acil bir durum yoksa konuyu kilitler ve banlardim.
cogu bir kerelik abone olup sorup okumuyor bile. hatta unutup gidiyor.
Dün de adam düzenek için yazmış. Bi dünya mesaj yazdık. Hiçbirine cevap vermeden en son mesaja cevap vermiş. Belkide okumadı bile.
youtube da tonlarca video var iki motor hakkında adam gelip buraya konu açıyor. vasıfsız herif biz mi seçicez senin sürceğin motoru hangisi hoşuna gidiyosa onu al.
Acil hastanede.
rs4 125 var onu al dur dur şıklarda yokmuş pardon
Arkadaş zaten profiline yazmiş mt125 diye kararini vermiş ne desek boş.paşa göynün hangisini istiyorsa al gardaş.asfalt seni bekliyor.tekerine daş değirme yeter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)