Uyarmak mı? Bırakın da doğal seçilim işini yapsın dünya bir parazitten kurtulmuş olur
Uyarmak mı? Bırakın da doğal seçilim işini yapsın dünya bir parazitten kurtulmuş olur
kendıne zarar vermısi kabul edılırde arada bızıde götürmesın yanında
Tiger Egzoz bu çocuğa sponsor olmuş
Hele uyuşuk uyuşuk hareketleriyle bi de videoya giriş yapması yokmu. Bağlıycaksın bunu biyere canın sıkıldıkça ıslak odunla dövücen bunu.
tam bir gerizekalıdır kendisi, saf kan apaçidir. takipçi kalitesizliği nebi mt09 kanalı ile kapışır. fazla yaşamaz.
Ölmesi de kötü. Apacilik yaparken ölürse motorsiklet tehlikeli görülecek...
face de bir gruptan yazmıştım kendisine. o zaman da söyledim adam gibi kullan yakında haberlere çıkarsın dedim ama 'nato kafa nato mermer' .....
kime zararı var kendisinden başka?
bana veya sana.. bunu gören bizede düşman..
bak bir olay anlatayım 2-3 sene önce önümde taksiye el kaldırdı vatandaşın biri. taksi en soldan 3 şerit sağa kaydı birden arkadaki kurye yatırdı motoru ama gitti taksiye arkadan temas etti motor.. bende arabadayım indim koştum hemen.. suçunu kabul etmediği gibi birde adam dediki ne bu kardeşim bıktık motorculardan sağdan soldan geçiyosunuz falan.. motorcunun yaşı küçük 18 falan seside çıkmadı.. hemen daldım 'hayırdır abi sen mootorcuyu görüncemi gıcıklığına önüne kırdın yoksa müşteri için mi kırdın önüne' dedim.. baktı sen kimsin işine git falan dedi.. tabi dayım şekilli elinde tesbih ayakkabının topuklarına basmış falan bana diyor ki telsizden anons edersem duraktan 90 taksi getiririm ona göre.. 1-2 taksici arkadaşı daha geldi o ara bunlar biraz heyecanlandı kalabalık olunca.. 'şimdi telefon ediyorum sizin 90 taksiciye bizim 10 sallamalı motorcu yeter dur dükkanı arayım bende' dedim.. bizim ufak motorcu abi yapma zaten polis ambulans çağırdın sen işine git başını belaya sokma benim yüzümden dedi.. taksici dayılarda çocukla efendi efendi konuşmaya başlayınca çocuğa tel verdim birşey olursa ara dedim gittim.. daha bunun gibi kaç olay var motorcu değilmisiniz şöylesiniz böylesinizle başlayan..
kısaca 3-5 kişi apaçilik yapacak diye bütün motor kullananlar zan altında kalıyoruz.. biz motorları fark edin diye milleti uyarırken, bazılarına motorcular alerji yapmış artık direk motorun üzerine doğru gidiyor arabasıyla. yanından geçmesin yada önündeki araya giremesin diye.. zararı var kardeşim var. bana sana ona hepimize var bunların zararı..
az olduğu için böyle oluyor, bizim burdaki kavşakta her geçen eğlenmeye çalışan kekolar yanlarak bağırtarak geçiyo tabi o zaman arabacılar şöyle böyle olmuyo çünkü araba heryerde var burada devlet suçlu fazla vergi isteyip bunlara sebep oluyo, motorla kaza yapıldığını görünce ulan motor çok tehlikeli derken arabayla yapınca diyicek bir şey bulunmuyo
Bu hareketleri litrelikle yapanlarda var. Hic hazetmem trafikte.
Mont giyse bari en azından. :D
Yav abi bunlar yaşayıp Barkın gibi birinin ölmesini hazmedemiyorum bu nasıl hayat yahu adaletini ben
ankara demetevler de şahin ve doğanlarada bize yapılan muamele yapılıyor.. yani motorun azlığından değil.. demette şahin doğan gayet çok.. her sokak çıkışında gaza basıp pati çektirmeye çalışıyorlar.. genelde çkiyor çekmese bile direksiyonu sağa sola çevirip effect yapıyo mesela millet pati çektiğini sansın diye yani sayı azlığından değil motor sayısı gayet fazla bana göre.. milleti teklikee sokan apaçi çok onun için bizede kızıyorlar onlar yüzünden.. en samimi olduğum insanlar bile abi geçen birinin üstüne sürdüm muhabbeti yapabiliyor bana.. aynama çarptı durmadı kaçtı vs.. vs.. en sonunda kazada haklı olsak bile direk motorcu değilmi ne olsa vardır bir suçu gözüyle bakıyorlar..
Yaazık , çok yazık... Yaptığı kaza nın ona ders olması lazım , ama ne ala... Neyse , helvasını yeriz en kötü
oğlan saf yetenek. keşke profesyonelce yapsa bu işi. sadece gösterilerde. trafiğe kapalı yerlerde.
uyuz uyuz yorum yapıp etkilemeyin müşterimi
bırakın istediği gibi sürsün müşteri veli nimettir
Arkadaşı kırmızıda bekledi diye o kadar saydırdı ya len, gerisine yoruma bile gerek yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)