Arkadaşlar siz neden mevzuatı okuyup anlamak istememeyi ısrar ediyorsunuz hiç anlamıyorum ilaki kalavi bir mebla sizen cebinizden çıkıncamı anlıcaksınız
Kanun şöyle diyor 50 cc için ruhsat işlemlerinde sgorta zorunluluğu aranmıyacak diyor sana yürü git tirafikte sgorta yaptırma çarpışan araba gibi göm git kafana göre takıl demiyor kanun halen kendinizi tatmin etmek için 100000000 binlerce saçma sapan konu açıp durmayın sinir sitres oldum kanun beli anlatılmak istenen beli anlamıyorum ama işime böyle geliyormu doğrumu diye sorular sormak ne kadar mantıklı yeter ulen
Dejavu oldum
100 cc altı saten vergiden muaf sormanız mantıksız
Bizat çevremde yaşıyan tirafik memuru var 50 yaşlarda 50 cc altı sgorta kimse anlamak istemiyor diye muhabet açıldı
Dediği bugun tirafikte bisiklet araca çarptı yaşı 18 ise karşı aracın masrafları adına kesilir ödemese mahkeme yoluyla seve seve yok 18 yaş altıysa velisi bulunur kütür kütür alınır kaçış yok her türlü erik misali
Adamlar kanunda sana tirafikte 50 cc sgortasız gezenebilirsin diyormu yok halen ne diye soruyorsunuz her gün hergün
Sgorta yaptırcak param yok diyorsan hıyarını eline al tuz döken olur elbet
Yanış bilenlerde burdan kendine ders çıkarsın bilmeyenlerde öğrensin çevresine yaysın birinize kalavi birşey şey olcak ondan sonra cenemesiyle uğraşır durur