Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Düzenek için yardım

REKLAM ALANI

İyi günler beyler, motosikletime alarmlı ses sistemi taktırdım (apaçi değilim sadece müziksiz sıkılıyorum yolda) alarmınıda taktırmışken kullanayım nolur nolmaz dedim kapının önüne koyup alarmını açıp eve öyle çıkıyorum 4 gündür. Alarma ilk dokunulduğunda "Lütfen dokunmayınız" diye bir kaç kez tekrarlıyor 1 dakika içinde yeniden dokunulursa tır gibi ötmeye başlıyor. Mahallemizdeki aptal şımarık çocuklarda bunu öğrenmiş motora 10 dakikada bir dokunup "Lütfen dokunmayınız" diye ses çıkartınca huauhağhğahğah diye gülüp komik birşey yaptıklarını düşünüyorlar bir kaç kez cama çıkıp atar yaptım şimdide yapıp aşağı mahalleye koşturmaya başladılar. Şimdi motoru orta ayağa almayı bıraktım belki üzerlerine düşürürler diye ama ayaklık sağlam yeterince iyi tutuyor. Nasıl bir düzenek yapıp motorun çocukların üstüne düşmesini sağlayabilirim? Güzel bir ders almalarını istiyorum motorun göreceği hasar sorun değil maddi sıkıntım yok üzerlerine düşse yeter

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    akc600rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 600RR '15
    Daha az zararı olacak bir düzenek yapın hocam. Ciğerlere baskı yapar nefessiz kalır ölürler falan bir yerinden size dokunur işin ucu. Su falan dökün, ben kediler için öyle yapıyordum gelmeyi bıraktılar.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    mayin dose, sniper kirala...
    tobeee...

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    O motor çocukların birinin boynunu kırarsa bidaha sokağa zor girme ihtimaliniz var. En kötü temiz bi sopa çekersiniz de motoru çocukların üzerine düşürmek ne abi?

carter17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çocukların çıkmayacağı saatte alarmı aktif ederseniz bence daha etkili olur. Normal çocukların sokakta olduğu saatlerde kilit ile önlem alabilirsiniz.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mayin dose, sniper kirala...
    tobeee...
    Döner bıçaklarıyla dalalım..
    yürekçe bunu beğendi.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Aküden elciklere elekrtrik çek
    yürekçe bunu beğendi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Döner bıçaklarıyla dalalım..
    daha haince planlar bekliyom senden!

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iste bu!
    hatta yuksek gerilim cekelim...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Birer gofret ısmarlasanız ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En makul bu galiba.
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Çocuklari motora bindirin,trafik olmayan,güvenli,site vb.içinde gezdirin.gençler,bu motor size emanet diye tembihleyin.sorun ortadan kalkacaktir.yoksa inada inat önüne geçemezsiniz.
    yürekçe ve pea bunu beğendiler.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikletin yanına köpek bağlayın
    Hem çocuklar korkup bulaşmazlar Hemde maddi durumunuz iyiymiş bir hayvan besleyip hayra geçersiniz.
    yeditepely, yürekçe ve Akias bunu beğendiler.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Çakmak manyetosu var hani basınca kıvılcım çıkar. Alarmdan ona bi kablo vs çek. Yada ateşleme için aküye bağlatıp ucuna buji tak. Motorun çocukların yaklaştığı tarafına sürpriz yumurta bağla. İçine barut doldur. Birazda saçma bilya vb şeyler koy. Tepesini delip orayada buji bağla.

Sonra çocuklar motoru kurcalayınca patlasın. Kökten çözüm.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ölür giderler başına bela kalır
    Biliyoruz hepsine döner bıçağıyla dalmak istiyorsun yapma ..

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

[/COLOR]
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha haince planlar bekliyom senden!

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

iste bu!
    hatta yuksek gerilim cekelim...

Bunu sen istedin abi!!!!
    Buldumm!!!!
    Aç karnına acılı şalgam içirelim.
    Çok kötüyüm.
    yürekçe bunu beğendi.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Camı açıp üstlerine el bombası at.Yada claymore koy ayaklığın yanına.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Çocuklar yanlis olsa da eğleniyor. Uzerlerine düşürmek nedir Allah aşkına. Maddi durumunuz iyiyse en kötü çalınır bırakın motorla ilgilenmeyin. Siz çocuk olmadınız mi olayı inata bindirip sinirlenmenin alemi ne?He cozum yolu da ve En mantiklisi çocukların takıldığı yer vardır her mahallede gidin oraya giderken de bi kola 8 10 tane de gofret alın yukarıda arkadaş da demiş zaten. Gençler hoşunuza gidiyor ama yoruluyorum ben motoru çalıyorlar felan sanıyorum sesı duyunca şu abimizi yormayın deyin.Motoru merak ettiğiniz de gelin kapımı çalın birlikte inelim deyin(hiçbiri gelmez korkmayin) Onlar bırakırlar zaten ama düşürmek vurmak kirmak çözüm değil. Biz de çocukken yaptık böyle yaramazliklar olayı inata bindirirseniz başınız daha çok ağrırir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Vallaha öyle elit bir semt felan değilse döverseniz 2 katını yaparlar. Küçükken bi teyze evinin arasında oyntmazdi şu dökerdi. Mahallede meydan vardı gider gene ona inat evinin dibinde oynardık. Çocuklar çabuk sahiplenir siz onlara abilik yapın bırakın sizi sinir etmeyi motora yabancı binse ortalığı ayağa kaldirirlar.
    Akias bunu beğendi.

yeditepely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio xevo 250, cf moto 250 sr
    Bir arkadasın dedıgı gıbı cocukların cıkmadıgı saatte alarmı aktif etmek.Bende cıkmayacagım saatten sonra ki bu gece 23:00 veya 24:00 oluyor,asağı inip brandasını örtüyorum

Üzerine düşşün derken nasıl bir ruh halıyle soyledınız merak edıyor ınsan.Madem maddi yonden sıkıntınız yok alarm taktırmaya neden zahmet ederki insan.Çalınacaksa çalınsın Motor düşşün hasar alsın demek yerıne cocukları karsınıza alıp guzelce konusmak bırseyler ısmarlamak onlarla ıyı gecınmek de çözüm.

Alıntı yeditepely adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadasın dedıgı gıbı cocukların cıkmadıgı saatte alarmı aktif etmek.Bende cıkmayacagım saatten sonra ki bu gece 23:00 veya 24:00 oluyor,asağı inip brandasını örtüyorum

Üzerine düşşün derken nasıl bir ruh halıyle soyledınız merak edıyor ınsan.Madem maddi yonden sıkıntınız yok alarm taktırmaya neden zahmet ederki insan.Çalınacaksa çalınsın Motor düşşün hasar alsın demek yerıne cocukları karsınıza alıp guzelce konusmak bırseyler ısmarlamak onlarla ıyı gecınmek de çözüm.
    Ses sistemi taktırdım boşa gitmesin diye alarmınıda kullanıyorum

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı Baybat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ses sistemi taktırdım boşa gitmesin diye alarmınıda kullanıyorum
    çocuklar oynarken kilit vs takıp motorunu koruyun.. geç saatlerde alarmı açın.. alarmı kullanamayın demiyor kimse ama ders alsınlar diye motoru düşürmek biraz saçma.. üzerine düşse bir yerine zarar gelse vicdan yaparsınız benden söylemesi..

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Öyle sesli alarm mı olur, apaçi değilim demişsin ama basbayağı apaçilik bu. Çocuklar motor altında kalsın diye zihni sinir fikirler geliştirmek için foruma sormak da normal bir insan davranışı değil. Tavsiye istiyorsan o ses zımbırtısını söküp çıkarmak en mantıklısı. Senin sistem güvenli değil. Dikkat çekmemek esastır senin motor bağırıyor ben burdayım diye.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)