700 km yaptım en son 100-150 km'de kıçı hissetmiyordum
500 ü bırak 5000 gidersin. 5000 bile az gelir.
Bende Mondial Roadracer 125 var, 300 gidiş 300 geliş yaptım sıkıntısız.
Gidersin ama 300 kmden sonra söve söve gidersin. En azından salihli festivalinden dönerken r25 kullanan arkadaşımın çektiği acılardan sonra bunları söyleyebilirim
130 140 sabit gidebilen motorla emin olun istediğiniz km yapılır. Pcx mesela 110 geçmiyor sıkıcı...
Ninja 300 ile 330 km yol yaptım. Sırtımda çanta olduğundan belim perişan oldu. Daha öncesinde rahT yaptığım yol eziyet oldu. Gerçi amortisör en sert 6. Kademede bunun d etkisi var.
100 125 arası geldim
İstanbulda trafik yok diyenler hayal aleminde yaşıyor olsa gerek. Beylikdüzü ve bayrampaşa civarı trafik oldugundN motoru yakmak istedim
Şükür bitti yol.
aslında adamına yaşa göre değişir.aynı motorla biri 500 km sıkıntısız gider öbürü 200 den sonra vah belim ah sırtım demeye başlar.
tek yaptığın yanlışı söylüyorum sürekli 170 km vs gereksiz 110-120 arası gideri
Normal bir motorsiklet e bişey olmaz. Ben kuba motorsikletim ile bile 1200 km 17 saat falan sürdü. R25 te gider yani
Adamın biri yıllar önce, en hızlı dünya turu diyerek racing motosikletle dünyayı dolaştı.Bi başkası chopper ile dolaştı, biri mopedle Avustralyadan İngiltereye vardı. Birileri 1930 modellerle dolaştı dünyayı.
Soru sanırım bu aşamada anlamsızlaştı
Aç gazı, devaam.
Not: Zamanında ben de ybr125 ile 1 günde 625km yol yapmış idim, ayıptır söylemesi.
yolları motor değil üzerindeki sürücü bitirir.
Ayıptır söylemesi bende apaçiyle Ankaraya gittim geldim hanımla yav çok keyiflide korktum motor şişer diye gidişte çok dinlendim birde basmadım
dönüşte birşey olmadı diye gazlayayım dedim ondada bayram trafiğine yakalandık
ama çok keyifliydi şimdiki rota inşallah Uludağ
Gitmesine gidilir, daha fazlası da gidilir ama ne kadar konforlu tartışılır.
Açıkçası sürücünün toto ağrısına ne kadar dayanabileceğine bağlı.
Dikkatimi çeken şey yakıt oldu. 130-140 gidip arada 170-180 yaparak R25'in 3,8lt vermesi bana çok çok iyi bir rakam gibi geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)