Yine bir logar kapağı faciasi... City grip taksaydı düşmezdi
Beklediğim buydu
Farklı şeyler bekliyordum
Yine bir logar kapağı faciasi... City grip taksaydı düşmezdi
soldaki arkadaşın boyu biraz uzun bacaklar içeri girince sıkıntı yaşıyor bence.. arkada da kutu var geriye gidemiyor.. klasik uzun paketçi küçük scooter problemi yani.. bizim bir arkadaş var Ankara da lakabı minik ybr nin üzerine binince altındaki motor bisikleti andırıyor ve amortisörler işkence çekiyor
Hakikaten çok sağlam müzik, dinlemişsindir büyük ihtimalle ama bende şöyle bir şey vereyim https://www.youtube.com/watch?v=BqrN6vOq0g0
ben buna neden güldüm? niçin güldüm? nasıl güldüm? bunu izaha gerek yok. gördünüz, geldim güldüm! ama, gülmemiş de olabilirim. gülmüşsem gülmüşümdür, gülmemişsem gülmemişimdir.. görünen köy... uzakta değildir. buna güldük de sonradan gülmedik mi dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buna neden güldüm? kim güldürdü lan beni?!
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
kaygan yolda sürüş yaparken ani fren yapılırsa ne olur ? dikkat ederseniz koşup iki ayağı aynı hizada ileride kalıcak şekilde zıplıyo.
sonuç; abs olsa düşmezdi.
Bizde tam sizin gibi bireyleri bekliyoduk, hoşgeldiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Okurduk yaw
Ee tabi niyet farklı awsomee hanım. anketede bi el atın bakiiimmm.
@Carter17,@Green Arrow sanırım benzer müzikleri dinliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)