Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Yamaha 2017 Eylül Fiyat Listesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alın garanticiler alın Yamaha'larınızı... Hala Nmax alayım mı diyen soran adamın ağzına kürekle vurmak lazım bu saatten sonra. 125 cc Nmax ile 155 cc arasında 7000 TL var. Bakın ilk çıktığında XSR700 ile MT-07 arasında yanlış hatırlamıyorsam o zamanki parayla 6000 TL fark vardı, şimdi 100 TL var. Arada ne oldu da bu fark kapandı? Artık MT-07'leri altın suyuna mı bandırıyorlar ? Bunun adı ticaret değil şerefsizliktir. Bunu vergiye, dövizle açıklayamazsınız. Serbest ekonomiyi ticaret ahlakı olmayan insanlara uygularsanız sonucu bu olur. Umarım bir şekilde bu kafada iş yapanların tümü bunun bedelini öderler.

Almayın arkadaşlar, Yamaha denen açgözlü firmadan motor almayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Ya şimdi aklıma iki gün önce "Çin motoru almayın, Çin motoru pişmanlıktır, yolda kalıp çekiciye para verirsiniz, ucuz mal alacak kadar zengin değilim" klişelerini kullanarak başlık açan akıllı geldi. Kendisini Yamaha bayilerine davet ediyoruz.
    YasinC bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Çin mallarına geri dönün diye tavsiye edenler.200bin tl lik motora bakıncada ybr r25 çok ucuz kalıyor Almayın diye daha ucuzunu gösteriyosunuz ama kaliteyi düşürüyosunuz.Servisçilere extra exrta verecek param yok benim.

salihozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmir'de üretim yapan daha doğrusu montaj yapan motoran firmasının ürünlerine bakmanızı öneriyorum.Özel bir motor aramıyorsanız, yani günlük şehir içinde kullanacağınız scooter commuter tarzı bir motor alacaksanız sırf marka diye ufacık motora 9-10 bin lira para vermek akıl karı değil.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın ilk çıktığında XSR700 ile MT-07 arasında yanlış hatırlamıyorsam o zamanki parayla 6000 TL fark vardı, şimdi 100 TL var. Arada ne oldu da bu fark kapandı? Artık MT-07'leri altın suyuna mı bandırıyorlar ? Bunun adı ticaret değil şerefsizliktir.
    Yamaha'yı savunmak için değil ama senin yazılarını ciddiye aldığım için kısa bir araştırma yaptım. Mt-07 japon üretimi. Ona vergi konmuş.

Xsr700, Tracer 700 ve X-max'leri ise Yamaha Fransa'daki fabrikası Mbk'da üretiyormuş. Menşei avrupa olduğu için onlara %20 eklememiş. Aranırsa kötü niyet kırıntıları muhakkak bulunur ama bu konu senin söylediğin gibi değil sanırım. Arzederim.
    Olcay Avşar, Riptalon ve french press bunu beğendiler.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Her şey gibi buna alışacağız...

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kızılacak yer belli ancak nedense birlik olup itiraz etmiyoruz. Emme basma tulumba gibi her şeye tamam efendim diyen bir milletiz. O kültür bizde yok oturacak gibi de değil. Sonra siyasiler bindikleri Mercedes'i bile beğenmez iken bizler Çin malı motoru bile böyle giderse binemeyeceğiz.

Zaten Avrupa menşei motorlara vergi gelmeyip Asyalılara gelmesi ayrı bir soru.

Erky Perky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mekgineer's Chopper
    Alıntı sanausbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha'yı savunmak için değil ama senin yazılarını ciddiye aldığım için kısa bir araştırma yaptım. Mt-07 japon üretimi. Ona vergi konmuş.

Xsr700, Tracer 700 ve X-max'leri ise Yamaha Fransa'daki fabrikası Mbk'da üretiyormuş. Menşei avrupa olduğu için onlara %20 eklememiş. Aranırsa kötü niyet kırıntıları muhakkak bulunur ama bu konu senin söylediğin gibi değil sanırım. Arzederim.
    Tam ben yazacaktım hocam Bu son vergi olayı tamamen devletle alakalı bir olay. Fakat benim anlamadığım Honda zam falan yapmazken ve dolar kuru da düşmekteyken, Yamaha hafiften hafiften zamladı bi 3-4 kere bir sene içerisinde. İşte burada bir art niyet aranabilir..
    Bide Çin mallarına zam gelecek mi, bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba? Tamam, Bajaj, Hero vs. zamlanır da, Çin malları parça parça geliyor bildiğim kadarıyla. Zaten bi Yamaha Honda hayaldi, şimdi Bajaj da öyle olacak gibi. Bari bi Mondialimiz olsun
    YasinC bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bizde motosiklet üretelim adıda ''Bindıyım'' olsun Onlarda ındian bizde bındıyım

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    500 dolarlık motosikletlere 10 bin lira verildiğini de gorduk ya

ybr 9.000 küsür olmuş yamahanın hondanın vs. kimsenin suçu yok ama koskoca firamaların bu işe bi dur demek için devlete yaptırımlar yapması gerekiyor maalesef bunu yapacak babayiğit bir markada yok. Hayaldi rüya oldu diyebiliriz.

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar büyük ihtimalle motor satışları 10% falan düşecek, bunun üzerine firmalar şok indirim kararı alacak....

Sıfır motor almayın, ocak 2018 i bekleyin.

arkadaşlar yamaha marka algısı yüzünden avrupa amerika ve türkiye gibi istediği fiyata motosiklet satabileceği ülkeler de,fiyatları katlayarak arttıracak bu son zam da değil,çünkü marka algısı insanların zihninde otomobil örneğini verecek olursak mercedes ise motosiklet de de sağlamlık konusunda yamaha algısına doğru gidiyor,çünkü 3.dünya ülkelerinde yamaha ybr şu anda nasıl bir efsaneyse gezginler arasında tenere denildiğinde saygı duruşuna geçiliyorsa,amerika da cruiser modelleri harleylerden hondalardan daha çok tutuluyorsa yamaha az satayım öz satayım mantalitesine doğru emin adımlarla koşuyor,ve benim gibi kullanıcıları da gayet memnun...
    çünkü aldığım tenere yi en az 10 sene binerim sonra da saklarım mantalitesiyle aldım ve benim için artmış azalmış sorun yok...

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Sıfır r25 23 küsür. 2009 bmw f800st veya s 18,25 arası.... Israrla tavsiye ederim. Sıfır motosikletlerde olmayan konfor, güvenlik, güç tork, kolay kullanım.... hepsi var. Zaten sıfır alamıyoruz. Yürüyelim bunlara arkadaş. Valla 10 numara makineler var piyasada.

R25 i kötülemek için demiyorum ama o paraya hakikaten alınmaz. Alım satım ıvır zıvır 25'e gelicek. Yazık valla

Geçen gün bana da Hondadan mesaj geldi, fiyat şu an indirimli bu ay alırsanız diye, her türlü fırsatçılık yapılan.O fiyat bile bana pahalı, bekliycem, zamı bi daha gömecek Honda da ve ben de almıycam 1 yıl daha mevcut Bajajımla devam diycem, hayatım motosiklet üstüne kurulu değil, almam gerekirse, olur biter. 125cc nin 10 bin, 250ccnin 25bin ettiğini de gördük, zamanında ybr250 7bin küsurken oha çok pahalı diyorduk, bugün 20binden ucuza japon 250cc yok, yazıklar olsun ne diyim. Bajaj zam yaptı diye kızıyoduk ama hala genele bakınca fiyat performans olarak alınabilecek durumda.(o da o paraları etmez ayrı ama japonlara bakınca ucuz kalıyor)
    Herkese zamlı bayramlar, ne diyim.
    Bugün 30 Ağustos, düşmanı silahla kovduk ama onlar ekonomimizi yeterince geliştiremeyince bizi ekonomik olarak işgal etmiş gibi yazık ki, götüntü bu.
    Daha vahimi herkesin susmuş kaderine razı beklemesi, Osmanlının son dönemleri gibiyiz başımıza ne gelecek diye bekliyoruz aymazca.

erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial znu 125
    Iste malesef siz gibi dusunen para=
    kalite mantigina saygi gosteren ve markaci kesim oldugu surece isimiz cok zor. Marka algisi fiyatlari yukselterek yapilmaz. Ben bugun bir ustaya gittigimde bana xmax 250 alma diyor, carptiginda hondaya gore pert olma ihtimali 5 kat daha fazla diyor. Bunu diyen cidden iyi bir usta. Saglamliksa honda diyor. Mercedes gibi bir marka algisi kolqy degil, boyle de hic olmaz...sizi yanlis anladiysam da k.
    Bakmayin...
    Alıntı Portalkal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yamaha marka algısı yüzünden avrupa amerika ve türkiye gibi istediği fiyata motosiklet satabileceği ülkeler de,fiyatları katlayarak arttıracak bu son zam da değil,çünkü marka algısı insanların zihninde otomobil örneğini verecek olursak mercedes ise motosiklet de de sağlamlık konusunda yamaha algısına doğru gidiyor,çünkü 3.dünya ülkelerinde yamaha ybr şu anda nasıl bir efsaneyse gezginler arasında tenere denildiğinde saygı duruşuna geçiliyorsa,amerika da cruiser modelleri harleylerden hondalardan daha çok tutuluyorsa yamaha az satayım öz satayım mantalitesine doğru emin adımlarla koşuyor,ve benim gibi kullanıcıları da gayet memnun...
    çünkü aldığım tenere yi en az 10 sene binerim sonra da saklarım mantalitesiyle aldım ve benim için artmış azalmış sorun yok...

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı RAMİREZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır r25 23 küsür. 2009 bmw f800st veya s 18,25 arası.... Israrla tavsiye ederim. Sıfır motosikletlerde olmayan konfor, güvenlik, güç tork, kolay kullanım.... hepsi var. Zaten sıfır alamıyoruz. Yürüyelim bunlara arkadaş. Valla 10 numara makineler var piyasada.

R25 i kötülemek için demiyorum ama o paraya hakikaten alınmaz. Alım satım ıvır zıvır 25'e gelicek. Yazık valla

Hocam ben de f800st var. f800s olan arkadaşım var. 21'e falan ilana koymuştu. şu fiyatları gördükten sonra dedim ki "bilader kaldır ilandan, satınca ne alcan, r25 mi alcan? abs yok bişi yok, senin makinadan çok yakıyor."
    kaldırdı ilandan. bende ilana milana koymam. ne alcam satarsam? r25 sıfır diye 23 verilir mi? benim makinam çoğu r25den diri. daha iyi gidiyor, daha iyi duruyor, daha az yakıyor.ayrıca kalitesi de ortada.

tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KTM NİN 390 A KADAR OLANLARIDA ZAMLANDI MI Bajaj üretiyorya hani?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Yamaha devlete baskı yapsın diyenleri anlamıyorum. Nasıl yapacak? Niye devlet gelirinden Yamaha dedi diye vazgeçecek? Eline ne geçecek? Herşeyi kontrolü altına almış, medya ve kanunu elinde oyuncak yapmış devlet kimi niye dinlesin?

Önce kendimize bakmamız gerekmez mi? Yamaha mı verdi o dengesiz gücü devlete? Son 5 senedir tepetaklak aşağıya indiğimizi Yamaha mı farketmedi? Yamaha mı işine geldiği için hoş gördü söylenen bariz yalanları? Ne Yamahaymış be...

Alıntı Portalkal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3.dünya ülkelerinde yamaha ybr şu anda nasıl bir efsaneyse gezginler arasında tenere denildiğinde saygı duruşuna geçiliyorsa, amerika da cruiser modelleri harleylerden hondalardan daha çok tutuluyorsa
    Amerika'da böyle bir durum kesinlikle yok.

smtknc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada 1200s
    8900 TL verip şehir içimizi kurtarsın diye Nmax almıştım.
    2016 Sonunda 2015 model bayide kalan sıfır bir Tracer 900 için 38.500 TL fiyat vermişlerdi.
    Eyyyy gidi yıllar diyemiyorum altı üstü bir sene önce. Şimdiki fiyatlara bak.
    Devlet vergisi, firma zammı yan yattı çamura battı derken fakirleştikçe fakirleşiyoruz.
    Allah motoru olmayan ve almak isteyen motor sevdalısının yardımcısı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Vmax gelse fiyatı ne olurdu acep?

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)