Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Yamaha 2017 Eylül Fiyat Listesi

REKLAM ALANI
    HyperXCrossfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Euro 4 kaymağı gelir birde yeni yıla doğru oh,ballı kaymak

Motosiklet alalım diye para biriktiriyoruz bir yandan da fiyatlar sürekli artışta.Bu gidişle ne motosiklet alınabilecek ne başka birşey.Artık birşeylerin değişmesi gerek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -YOK-
    KTM etkilenecek mi zamdan??

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Artık motor almak çok zorlaşıyor..
    Gecen hafta cb650f kiraladım tam 1 hafta.
    Günlük 300 tl.
    Haftalık kiralarsan 7 gün =1400 tl.
    2000 bin km gezdim tozdum gazladım stresimi attım teslim ettim.

Senede bir bunu yapar daha da motor almam gibi gözüküyor.

Bu kiralama işi daha çok yaygınlaşır biraz daha ucuzlarsa motor filan alınmaz memlekette.

Al bi spacy ayağını yerden kessin,gazlamaya gidiceksen kirala..

Motosikleti
    X-Max 250
    şaka dimi??

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Alienberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka dimi??
    Evet Hükümetin bize şakası ...

Alıntı Alienberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka dimi??
    Çomaristan yamaha fiyat listesidir. Yanlış olan bir şey var ise oda fiyatlar değildir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

Alıntı silenced adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskiden ev,altın,döviz e yatırım yapılırdı,şimdi motosiklet ve arabaya yatırım yapmak daha akıllıca 1-2 sene kullan yüksek fiyattan sat.
    Motosikleti 1, 2 sene kullanıp satsan gene aynı mantık. Yeni alacağın gene sana girecek. Ölene kadar kullanacaksın.
    MotoRR ve xxbar10xx bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Bu Yamahanın ilk yüzsüzlüğü değil ki? kur artışını bahane edip zaten 1.5 ayda 2 kez zam yaptılar. Daha Eylül ayı girmeden %20 li liste fiyatı açıklamak da nedir? Yamaha Türkiye'nin üst düzey yöneticisi olsan utanırsın yahu! şu listeyi görünce bir dursun, hemen açıklamayın dersin. Otomobil markalarında böyle bir şey olmaz bu kadar kırılgan ve hassas bir ekonomide böyle çıkışlar yaparsan kaybedersin Yamaha. Bak Honda'da zam yapacak ama adamlar akıllı senin sazanlıklarını izleyip ona göre strateji belirliyor.
    MotoRR bunu beğendi.

Alıntı Erkan344 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağlayıp, sızlayıp feryat edip ,seçim günü gelince yine malum partiye oy verecek milyonlarca insan var.
    CHP ye verip altımızdakini mi aldıraqqqqq, Kılışdarın boyu kısa bir kere olmasssss, ABD bizi kaalee almazzz. Büyük resim kursunda öğrettiler bana bunları.
    erenedip bunu beğendi.

twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı PWT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CHP ye verip altımızdakini mi aldıraqqqqq, Kılışdarın boyu kısa bir kere olmasssss, ABD bizi kaalee almazzz. Büyük resim kursunda öğrettiler bana bunları.
    Şaka yaptınız di mi ?

Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Yamahanın ilk yüzsüzlüğü değil ki? kur artışını bahane edip zaten 1.5 ayda 2 kez zam yaptılar. Daha Eylül ayı girmeden %20 li liste fiyatı açıklamak da nedir? Yamaha Türkiye'nin üst düzey yöneticisi olsan utanırsın yahu! şu listeyi görünce bir dursun, hemen açıklamayın dersin. Otomobil markalarında böyle bir şey olmaz bu kadar kırılgan ve hassas bir ekonomide böyle çıkışlar yaparsan kaybedersin Yamaha. Bak Honda'da zam yapacak ama adamlar akıllı senin sazanlıklarını izleyip ona göre strateji belirliyor.
    Arkadaşımız hala böyle ülke insanı oldukça Yamaha'da suç bulabiliyor.... Bahaneye gerek mi var dese ki siz gerizekalı ülkesiniz zaten haklılar. Ayrıca kimin alıp kimin alamayacağını biliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Alıntı twisten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaka yaptınız di mi ?
    Yoo büyük resim kursuna gitmedin mi sen? Çomaristan AKP ilçe başkanlığı van gogh büyük resim kursu? Hemde ÖTV indirimli 4.999TL idi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Alıntı MotoRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM etkilenecek mi zamdan??
    Ya seviyorum böyle masum arkadaşları. Valla böyle dost lazım insana.
    twisten, gogozh ve xxbar10xx bunu beğendiler.

Yalnız bir noktaya dikkatinizi çekmek isterim. %20 vergi ithalat için yani yamaha alış fiyatına %20 geldi. Satış fiyatına aynen yansıtması karına da %20 koyduğunu gösterir. Bunun adı fırsatçılıktır gözü doymazcılıktır. Bunu bile bile hala alan varsa kendi alnına bir baksın bakalım ne yazıyor.
    Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır diye bilirdik ama devletimiz sağolsun vergilendirilmişin vergilendirilmişinin vergilendirilmiş halini bize yansıttığı için bu normal. Balık baştan kokar...

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Arkadaşımız hala böyle ülke insanı oldukça Yamaha'da suç bulabiliyor.... Bahaneye gerek mi var dese ki siz gerizekalı ülkesiniz zaten haklılar. Ayrıca kimin alıp kimin alamayacağını biliyor.
    Ülke insanıyım ve ülkemi seviyorum Yamaha'da da suç buluyorum evet. Çünkü ithalata gelen %20 yi aynen satışa yansıtırsa azıcık matematik bilen bunun hesabını yapar. Yamaha'nın cebine koyduğu %20'nin de hesabını sorar. Senin gibi ironi yapıp eğlencelik çekirdek çitlemiyoruz. O gerizekalı ülke dediğin senin ülken. Kim neyi biliyormuş acaba yıl sonu istatistiklere baksınlar bakalım zamdan sonraki satış adetleri ne olacak çok merak ediyorum.
    erenedip bunu beğendi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    7 kişi bir büyük baş motora gireriz artık
    MotoRR bunu beğendi.

Kalbim dayanmıyor.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    R25 gibi muhteşem bir motor nasıl 23 bin ya en az 30 bin olmalıydı

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 gibi muhteşem bir motor nasıl 23 bin ya en az 30 bin olmalıydı
    2018 ABS'li R25 fiyatı 28-29 lara oynar zaten. Çok üzülmemek lazım. Zamanla değeri olan 32-33 binleri bulacaktır. Ben ümitliyim.

Ülke insanıyım ve ülkemi seviyorum Yamaha'da da suç buluyorum evet. Çünkü ithalata gelen %20 yi aynen satışa yansıtırsa azıcık matematik bilen bunun hesabını yapar. Yamaha'nın cebine koyduğu %20'nin de hesabını sorar. Senin gibi ironi yapıp eğlencelik çekirdek çitlemiyoruz. O gerizekalı ülke dediğin senin ülken. Kim neyi biliyormuş acaba yıl sonu istatistiklere baksınlar bakalım zamdan sonraki satış adetleri ne olacak çok merak ediyorum.
    Haklısın dostum sonuna kadar haklısın hesap sormakta ama atladığın bir şey var. Gümrük vergisi, KDV ve ÖTV araç fiyatlarına nasıl yansıyor haberin var mı? Asıl fiyattan bunalr tek tek hesaplanıp toplanarak yapılmıyor. Fiyata önce gümrük vergisi çıkan sonuca kdv ve yine bunlardan çıkan sonuca da ötv ekleniyor. Yani vergilendirilmiş fiyat tekrar tekrar vergilendiriliyor. Bunu devlet yapıyor. Yanılıyorsam beni aydınlatın, ben böyle biliyorum...

ragnarokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8
    R25'in zam yemesine çok sevindim hatta 30 binlere gelsin ki memleketteki apaçi r25li kafasında action kamerali yeni üniversiteye başlamış bebelerin sayisinda azalma olsun.

Alıntı ragnarokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25'in zam yemesine çok sevindim hatta 30 binlere gelsin ki memleketteki apaçi r25li kafasında action kamerali yeni üniversiteye başlamış bebelerin sayisinda azalma olsun.
    Reis ragnar ne yaptın yaw...
    MotoRR bunu beğendi.

Ülke benim diye sevecek değilim. Ne geliyorsa canım ülkemcilerden geliyor ve senin gibi eleştirmeyenlerden. Bak şimdi Japonya gene aynı eurodan satar bize. Yani kullanıcılarına sattığı fiyattan... Bizim devlet alır bunu der ki kuru çarpın 4.2 ile ve üstüne %57ÖTV %18KDV ekleyin. Bu yıl 100 sattıysa bayi öteki yıl 20 motora düşer. Japon der mi tüh lan Çomaristana 80 motor az sattık? Ben Yamaha olsam açık açık söyleyeyim %75 oranında vergi olan motora %20 değil %50 de ben koyarım. Zengin fakir belli olsun. Bana mı giriyor sonuçta vatandaşıma sattığım kurun aynısından Çomaristan devletine satıyorum. Ha 100 eksik ha fazla. Prestijim belli, markam belli.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)