Euro 4 kaymağı gelir birde yeni yıla doğru oh,ballı kaymak
Motosiklet alalım diye para biriktiriyoruz bir yandan da fiyatlar sürekli artışta.Bu gidişle ne motosiklet alınabilecek ne başka birşey.Artık birşeylerin değişmesi gerek.
Euro 4 kaymağı gelir birde yeni yıla doğru oh,ballı kaymak
Motosiklet alalım diye para biriktiriyoruz bir yandan da fiyatlar sürekli artışta.Bu gidişle ne motosiklet alınabilecek ne başka birşey.Artık birşeylerin değişmesi gerek.
Artık motor almak çok zorlaşıyor..
Gecen hafta cb650f kiraladım tam 1 hafta.
Günlük 300 tl.
Haftalık kiralarsan 7 gün =1400 tl.
2000 bin km gezdim tozdum gazladım stresimi attım teslim ettim.
Senede bir bunu yapar daha da motor almam gibi gözüküyor.
Bu kiralama işi daha çok yaygınlaşır biraz daha ucuzlarsa motor filan alınmaz memlekette.
Al bi spacy ayağını yerden kessin,gazlamaya gidiceksen kirala..
şaka dimi??
Çomaristan yamaha fiyat listesidir. Yanlış olan bir şey var ise oda fiyatlar değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
Motosikleti 1, 2 sene kullanıp satsan gene aynı mantık. Yeni alacağın gene sana girecek. Ölene kadar kullanacaksın.
Bu Yamahanın ilk yüzsüzlüğü değil ki? kur artışını bahane edip zaten 1.5 ayda 2 kez zam yaptılar. Daha Eylül ayı girmeden %20 li liste fiyatı açıklamak da nedir? Yamaha Türkiye'nin üst düzey yöneticisi olsan utanırsın yahu! şu listeyi görünce bir dursun, hemen açıklamayın dersin. Otomobil markalarında böyle bir şey olmaz bu kadar kırılgan ve hassas bir ekonomide böyle çıkışlar yaparsan kaybedersin Yamaha. Bak Honda'da zam yapacak ama adamlar akıllı senin sazanlıklarını izleyip ona göre strateji belirliyor.
Arkadaşımız hala böyle ülke insanı oldukça Yamaha'da suç bulabiliyor.... Bahaneye gerek mi var dese ki siz gerizekalı ülkesiniz zaten haklılar. Ayrıca kimin alıp kimin alamayacağını biliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Yoo büyük resim kursuna gitmedin mi sen? Çomaristan AKP ilçe başkanlığı van gogh büyük resim kursu? Hemde ÖTV indirimli 4.999TL idi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Ya seviyorum böyle masum arkadaşları. Valla böyle dost lazım insana.
Ülke insanıyım ve ülkemi seviyorum Yamaha'da da suç buluyorum evet. Çünkü ithalata gelen %20 yi aynen satışa yansıtırsa azıcık matematik bilen bunun hesabını yapar. Yamaha'nın cebine koyduğu %20'nin de hesabını sorar. Senin gibi ironi yapıp eğlencelik çekirdek çitlemiyoruz. O gerizekalı ülke dediğin senin ülken. Kim neyi biliyormuş acaba yıl sonu istatistiklere baksınlar bakalım zamdan sonraki satış adetleri ne olacak çok merak ediyorum.Arkadaşımız hala böyle ülke insanı oldukça Yamaha'da suç bulabiliyor.... Bahaneye gerek mi var dese ki siz gerizekalı ülkesiniz zaten haklılar. Ayrıca kimin alıp kimin alamayacağını biliyor.
7 kişi bir büyük baş motora gireriz artık
Kalbim dayanmıyor.
R25 gibi muhteşem bir motor nasıl 23 bin ya en az 30 bin olmalıydı
Haklısın dostum sonuna kadar haklısın hesap sormakta ama atladığın bir şey var. Gümrük vergisi, KDV ve ÖTV araç fiyatlarına nasıl yansıyor haberin var mı? Asıl fiyattan bunalr tek tek hesaplanıp toplanarak yapılmıyor. Fiyata önce gümrük vergisi çıkan sonuca kdv ve yine bunlardan çıkan sonuca da ötv ekleniyor. Yani vergilendirilmiş fiyat tekrar tekrar vergilendiriliyor. Bunu devlet yapıyor. Yanılıyorsam beni aydınlatın, ben böyle biliyorum...
R25'in zam yemesine çok sevindim hatta 30 binlere gelsin ki memleketteki apaçi r25li kafasında action kamerali yeni üniversiteye başlamış bebelerin sayisinda azalma olsun.
Ülke benim diye sevecek değilim. Ne geliyorsa canım ülkemcilerden geliyor ve senin gibi eleştirmeyenlerden. Bak şimdi Japonya gene aynı eurodan satar bize. Yani kullanıcılarına sattığı fiyattan... Bizim devlet alır bunu der ki kuru çarpın 4.2 ile ve üstüne %57ÖTV %18KDV ekleyin. Bu yıl 100 sattıysa bayi öteki yıl 20 motora düşer. Japon der mi tüh lan Çomaristana 80 motor az sattık? Ben Yamaha olsam açık açık söyleyeyim %75 oranında vergi olan motora %20 değil %50 de ben koyarım. Zengin fakir belli olsun. Bana mı giriyor sonuçta vatandaşıma sattığım kurun aynısından Çomaristan devletine satıyorum. Ha 100 eksik ha fazla. Prestijim belli, markam belli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)