Forumun geldiği .
Forumun geldiği .
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
125Cc Motorun 20 bini aştığı bir memlekette olduğumuzu unuttu galiba arkadaş
Yeni Ducati: Zenginler için. Hem alması, hem bakması pahalı
Japon iyidir Japon. Olmasalardı napardik. Yer bitirirdi bizi Alamanlar Fransızlar İtalyanlar.
oo hardcore troll var bu işin sonu ban+konu kilite gider
Hacı o alacağın mala göre değişir bak. Hadi kaliteli bi 250 cc motor alayım desen cebinden yaklaşık 20 lira çıkacak. Neticede beyaz eşya değil bu az daha verip kaliteli alayım hesabı. Ben ilk motorumu 2700 lira verip sıfır olarak almıştım. 1 buçuk Senede 15 bin km yaptım karda kışta (harbiden kar ama yani laf olsun diye değil) totom dona dona uzun yollara gittim 500 600 km. Tık demedi. Motor da salcano wolf 125 cc. 10 lira yerine 20 lira vereyim iyisi olsun diyebilirsin ama işte 5 bin değil 10 bin vereyim iyisi olsun demek sağlam bi toto ister
Çin malı motor 20 bin km kullanıyorum diye sevinenler.Bi 20 bin için 3bin tl daha veririm diyenler abooow
Motordan anlamayan Honda bayisi bildirdi.
korayuzuner1
Motosikleti
2018 i bekliyor
ne zaman seni görsem üzülüyorum. hala buralarda çin malı goygoyu yapıyosun. geçende vida sıkamam diyip benim motora sallıyodun. 31 yaşına hiçbişeyi sorgulamadan geldiğinden her duyduğuna inanıyosun anlıyorumda bir insan bu kadar vasıfsız olmamalı. zaten gerçekten motor sürmek istesen hiçbişey engelleyemezde seni, sen sadece buralarda gezinen bir turistsin. sen bence 2023 ü bekle borla çalışan japonla 500k km yaparsın sakın çinliye bulaşıyım deme vida felan sıkarsın pişman olursun
Çinliye kurban olam ben,boyle motorlara can kurban kac bin kmler harcadim cubda şimdide seyhan aldim canavar gibi geziyom.paran varmi yokmu diye sormuyon .kardaş param olsa alirdim heralde .
YBR 125=9.300tl olmuş hadi gidin herkes alsın son zam inşallah padişah Verginin+vergisinden başka birşey çıkartmadan,son zamlar ile el yakıyor!!
Yamaha-Honda-Suzuki almak hayal kredi ile bile alınmaz..
Çinliler kalite ortada Mondial YUKİ ne kadar kaliteli hepimiz biliyoruz
İnşallah Hintliler-Tayvanlılar kalite fiyat olarak orta sınıfta olurlar .. Tvs-Hero-Bajaj-Sym-Kymco
Not: Japon al 2.el al diyenler çıkacak ama şu var geçen ay sıfır YBR 125 8000 TL alan adam Şuan sıfırı 9.300-9.400tl iken satmak isterse 7000 satmaz.çoğu yerde 2.el motorlar sıfıra yakın veya en fazla 200-400tl ucuza satıyorlar..
Japonlar güzel,güzel sorunsuz motosiklet üretiyor ama Japon markaların Türkiye distribütörler bizi yiyip bitiriyor.Yanlış görmediysem 125 cc minicik YZF R125 in fiyatları 20.000 TL lerde dolaşıyor şu anda.20.000-25.000 TL ye az kullanılmış Ducati Monster var.Bir yanda evet doğrudur bakımları pahalı egzotik sayılabilecek bir motosiklet diğer yanda commuter bozması 125 cc SS gibimsi bir motosiklet.Japonlar son zamlardan sonra Türkiye'de kendi mezarını kazmaya başladı.Gerçi bizim millet salak gider yine bu fiyatlara alır Japonları.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Yaşasın polemik up up up
Amerika'ya geçici süre gelen Türkleri tutamayız, dinlemezler "Zaten birkaç sene kalacaksınız. Honda, Toyota alın, hem sorun çıkarmaz, hemen de dönüşte kolay satarsınız" tavsiyemizi, ucuz ikinci el BMW ve Audi'ler akıllarını çeler, alırlar bir A6 veya 530. Sonra o birkaç yılda aldıkları fiyat kadar masraf yaparlar, Türkiye'ye dönerken de ciddi zararla zor elden çıkarırlar. Yolda kaldıkları zamanlar, araba servisteyken arabasız kaldıkları zamanlar da cabası olur. Genelde sorunca "hojam herşeyi otomatik, full deri koltuk" derler, ve "şurasını da yaptırsam süper olacak" derler. Ama "neden acaba ikinci eli bu kadar ucuz?" diye sorgulamazlar... Gerçi onlar da haklı, fırsatını bulmuşken neden olmasın?
Velhasıl kullanılmış lüks Avrupa malları ucuza alınır, ama ucuza kullanılmaz...Elimdeki Superduke'a ekstra üç sene garanti aldım, n'olur n'olmaz diye. Bakalım ne kadar dayanacak merak ediyorum. Şimdiden iki pistonu değişti, 5000km'i yeni geçti alet...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)