Gözümde iğrenç sahneleri canlandırdığın için ayrıca teşekkür etmekle beraber, bugün çok üşüdüm zaten. Motor alsam işe bu soğukta nasıl giderim die düşündüm. İstanbul’un bu trafiği olmasa... Ah ulen İstanbul ah!..
Gözümde iğrenç sahneleri canlandırdığın için ayrıca teşekkür etmekle beraber, bugün çok üşüdüm zaten. Motor alsam işe bu soğukta nasıl giderim die düşündüm. İstanbul’un bu trafiği olmasa... Ah ulen İstanbul ah!..
Gel bide bana sor. Titreye titreye gittiğim günleri bilirim
Boyun,ayaklar,burun,eller,bu hassas noktalarin isisini koruyabilirsen sorun olmaz.
Termal Balaklava
Termal baf
elcik isitma
Yün çorap ve içlik.
Hee kalkipta 120-130 haldir haldir gidersen,ayı postunada sarınsan donarsin aga...
Walla bilemiyorum. Bu fiyatlar içime oturduğu için bir tane otomobil bakabilirim. 1.4diesel. Cidden acıyorum paraya. Motosiklet bu kadar zor ulaşılır olmamalı. Üstüne yazın klima, kışında kalorifer rahatlığı var. Ayrıca uykun gelince de çek kenara uyu.
Zincir yaglama ve germe işide yok..
Hem shoei kask masrafinda olmaz..
çok şükür daha hiç çıplak motosiklet sürmedim
ama sporbisiklet sürmüşlüğüm oldu
bi ara, ikili spor motosiklet kullandım ama çok keyif almadım
ama en çok maceracı turlama motosikletleri hoşuma gitti
bir de bunların sadece turlama modelleri var, pek ısınamadım
ama asıl zevk kruvazör tipi motosikletler, valla süper şeyler. bütün gün sürsem gocunmam.
*
iş bu entry ironi amaçlıdır
adı geçen motosikletler
"sportbike"
"dual sport bike"
"adventure touring"
"touring"
"cruiser"
modelleridir.
çıplak motosiklet olmaz. adama gülerler. adı 'naked'tir.
Aslında adı yukarıda yazdıkları gibi standarttır. Avatarında yazan Yamaha MT-25’te kullanmadığım dediğin o motosikletin ta kendisidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
En nefret ettiğim olay o zaten. Bak gece gece ne güzel araba düşlüyordum. Sabah kalkınca gene Motosiklet yerlerim depreşti. Bakalım nasıl olacak?
Giyinmeyerek ?
Benim motor naked dan daha beter çıplak neredeyse yan kapaklar hariç karenaj yok bilmiyorum çok nadir boyun ağrısı dışında pek bir şey olmadı bana. (aralık sız 1-2 saat yol yapmıştım)
Belki ufak cc diye öyledir orası ayrı ama ne bileyim naked motorlar şehir içinde bana göre daha güzel zaten otoban da bile en fazla kaç km hıza ulaşabilirsin veya kaç defa? SS motorlar güzel eyvallah da kıvrak değil şehir içine uygun değil uzun yola uygun değil tek işi hız yapmak. Hiç rüzgar yemiyeyim dersem uzun yol motoru alırım keyfime bakarım.
Trafik kuralı 90 km/s diyorsa bir nedeni vardır.
Bir adamın keyfine göre o rakam yazılmamıştır.
Motorla 80/90 gidince tadına doyamıyacaksınız...
O zaman rüzgar, müzgar bahanesi olmaz...
Sakın kimse kamyon hızıyla yola çıkmam demesin..
Buraya da yazayım. Mt-25 nasıldır? Çok yakar mı? Bak bayiye gideceğim. Kimse cevap vermiyor? 2017 paketleyip alacağım. O derece...
Kaç lt yakıyor ortalama? İşim çıkınca buradan atlayıp Ankara-İzmir hangisi denk gelirse gitsem beni yorar mı? Tek başıma sürerim, depo üstü çanta takmayı düşünüyorum.
Canım sıkkın. İroni falan görmek istemiyorum. Ondan bu entry’ler.
Ah şu entry’lerin gözü kör olsun...
Nur içinde yar Zeki Müren...
Dün 400k yol gittim yağmurda. Rüzgar yandan yandan vuruyordu. 100km hız ile tıkır tıkır gittim. rahatsız olmadım. 1 kez mola verdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)