Tekrar merhaba arkadaslar.Fazla gezmekten foruma gıremedım Herkesten Allah razı olsun.Hepimiz kazasız belasız cezasız binebiliriz inş.
Şuan motorum 152 km de.
6 lt'lik depom boş iken ilk benzın koymam da 5.99lt=31.15tl benzın koymustum ve paylasmıstım.Bugun ibre 0 a yaklasırken tekrar benzın aldım.4,32 lt=22.46tl aldı depo.Aslında daha benzın varmıs ıcınde.
Yaptıgım hesaplama sonucu 22.46 / 152 = 0,14 krş yapıyor.Rodaj için gayet güzel bir değer gibi geldi bana.Fazla anlamam ilk kez motora biniyorum.Ama önceki aracım 206 gti ile kıyaslarsam benım için süper.
Motor hakkında yorumlarım,
Motor küçük ama seri.50 km hıza tam cıkmasamda rodajda 45 ile gıdıyorum.Arkadasın dedıgı gıbı cogu zaman biraz daha hızlı olsa dedıgım anlar olmuyor degıl.Kavsak yol ayrımlarından gecerken aracların gecmesını beklıyorum.Çoğu sürücü yol vermıyor seri olsam sıkışmam ve trafıgı sıkıstırmazdım Amortisörlerim biraz sert geldı.Çukurlarda veya tümseklerden gecerken hafıf ayaga kalkıp gecıyorum,belime yük bindirmemek için.Sele biraz daha yumusak olabilirdi.Farlarını hiç sevmedim.Sanki hiç aydınlatmıyormuş gibi gelıyor.Çok dağınık yayılıyor.Arkamdan gelen aracların ısıklarıyla aydınlanıyor yolum neredeyse.Seleyi açınca bazen zor kapanıyor.Biraz sıradan bir kilit mekanızması gibi sanki.