Arkadaşlar motosiklet hayatına yeni atıldım ybr125 ile başlangıç yaptım. Konuyu açmamdaki amaç yeni sezon için alacağım motora karar vermek. Araç alırken bir modelde karar kılmazsanız kafanız çok karışıyor çünki . Modeli seçip ufak ufak temizlerini aramak istiyorum.
Aslına bakarsanız Mt25, İnazuma tasarım olarak çok hoşuma gidiyor Naked motorlar ilgimi çekiyor ama öyle herhangibir motosiklet tipi fanlığım yok hepsi olabilir, altımızda ufak kalmadığı sürece(boy1.87 86 kg).
Motosiklette aradığım : öncelikle Şehir içi kullanımda rahat ettirecek ancak günü birlik 300-400 km de yormayacak üzmeyecek , acemi olduğum için ufak tefek hatalarımı kapatabilecek , bakım masrafı ve yedek parça fiyatları olarak ( elim anahtat tutar temel bakımları kendim yaparım yağ , su , hava filtresi vs)muadillerine göre uygun olacak , ikinci eli olacak (satmak istediğimiz zaman aylarca bekletmeyecek), hız tutkum olmadığı için ve kış aylarında özellikle yağışlı buzlu günlerde kesinlikle kullanmayı düşünmediğim için abs olmasada olur , olursa ne âlâ
bu kriterlerde en alınabilesi motor nedir ?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.