Selam Arkadaşlar Benim Motosikletim Mondial 150 Masti Benim Motosikletim Bügün Yağ Yakmaya Ve Buji Yağlamaya Başladı Bu Motosiklet İçin Ne Yapabilirim.Teşekürler
Selam Arkadaşlar Benim Motosikletim Mondial 150 Masti Benim Motosikletim Bügün Yağ Yakmaya Ve Buji Yağlamaya Başladı Bu Motosiklet İçin Ne Yapabilirim.Teşekürler
Ya o haldeyken sat kurtul ya da azcık para ayırıp bulabileceğin iyi bir ustaya motor toplat.
Silindir piston sekman değişecek. Çok ufak ihtimal sübap yağ lastiklerindendir. Oysa ucuza kapatırsın işlemi
Aha kavga var. Çayımı çekirdeğimi aldım geldim
kangal alır
Siz "o haldeyken sat kurtul" dediginiz anda ip kopmus zaten. Keske en basta ek bir aciklama yapip "aliciyi bilgilendirmeyi unutma" gibi birseyleride ekleseydiniz. Birisi atlamasa digeri atlayacakti.
Tabi insan bazen cok olagan, normal, zaten olacak olan seyleri atliyor ve yazmiyor. Sanki herkes zaten oyle dusunuyormus gibi. Buda boyle birseydi sanirim, zaten olmasi gerektigi icin yazmayi atlamissiniz.
Neyse artik. Politikacilarin dedigi gibi "sanssiz bir aciklama olmus".
Kufurlesme fasli kesinlikle iyi olmamis ama, artik birakmaniz gerekiyor.
Arkadaslar aslinda kafama takildi, "Arizona Kertenkelesi" ne anlama geliyor? Literatur eksikligi hissettim bir an.
Ya piston segman ne gerekiyorsa değişir gül gibi binersin.Cg'nin de bakımından korkarsak ohoo.Parçalar bakkalda bile var zaten.
parçası ucuz zaten al yeni bir piston silindir seti aynı ölcüde tak yola devam yada 0,25 mm büyük piston ve segman al git tornacıya silindiri pistona göre büyüt ama yeni piston silindir seti daha ucuza gelir
Bana Tahminen Ne Kadar Bi Fiyat Çıkarır ?
Yağı ne kulanıyorsun ? kaç kaç ...
Adres isteme faslına gelinmemiş daha. Bende yerimi alıp izleyeyim.
ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ MOTORUM 2017 MODEL YENİ OLDUĞU İÇİN KOLTUĞUNN ÜZERİNDEKİ NAYLON POŞET KOLTUĞUN ALTINDAKİ HAVA FİLTRESİNİN AĞIZINI TIKAMIŞ ODA MOTORU BOĞUYORMUŞ BU YÜZDEN YAĞ ATIYORMUŞ YİNEDE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)