Ay sonuna kadar alan aldı alamayan yandı diyelim o zaman
Ay sonuna kadar alan aldı alamayan yandı diyelim o zaman
Alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma !!!!!!!
Dostum sen ne kadar alma desende biliyorsun ki alan hep olacak bizim insanımız gerekirse elindeki ekmeği evini yurdunu arsasını donunu satar ama alır 650F'i satıp z1000 alacaktım ama bu şartlarda zor benim işim
1 eylül motosiklete zam mı gelecek ?
gönül bu sevdadan vaz mı geçecek ?
bu zamlar bana az mı gelecek ?
yandım ulu makarna yandım yandırma beni
derin uykulardan kaldırma beni
(ayva çiçek açmış makamında derlenmiştir)
(temsili)
(ardını da yazmıştım ama kullara dokunabilir deyü sildim)
Zamlardan sonra 150 cc makina 10 bin küsür 250cc 20 bin küsür ben almıyorum alan alsın.Benim % kaç aldığım zam belli gelen zam belli niye alıyım.
Valla ay sonuna kadar aldın aldın almadın işin zor...
Devlet fizibilitesini çok güzel yapıyor Bence motosiklet sektörü yuzdesel anlamda dikey bir biçimde büyümeye devam ediyor! Aynı otomobiller gibi aynı sigara gibi aynı alkol gibi sigara örneği 2 tl den aldığım sigara olmuş 13.5 tl eee hala içiyorum ilk başta hadi yaa içmem olurmu öyle şey vay ben içmem bırakırım öyle olmuyor işte bunlar daha güzel günler 250 cc lik bir Japon gün gelecek 30 bin TL den satılacak belkide 40
Bu sektör bitmez aksine baya baya büyür
Her ay başı fiyat listeleri güncellenir oldu. Elbette zam gelecek.
%20 lik gümrük vergisinin üzerine ötv binecek onun toplam fiyatına kdv %20 olacak %30
aşağıda video araba ile alakalı ama bu konuda da yardımcı olur
https://youtu.be/85hmfOQA_j8?t=721
bu %20 gümrük zammı sadece motosiklete geliyor değilmi ? Diğer ithal olan mallara gelmiyor ?
Şuan için sadece motosikletlere geldi ilerisini bilemem
Gerçekten bu bünye kaldırmaz.
Şaka dimi bu?
Maalesef ki gerçek. Kawasaki ve BMW motosikletin toplam fiyatı üzerinden %20lik bir zam yapmış bakalım Honda Yamaha nasıl yapacak merakla bekliyoruz...
Mobilyaya kdv indirimi geldi bu sene %18 den %8 e düştü(eylül sonuna kadar).Motosiklet almayanlar mobilya alır artık
eve geldim.
elektrik faturası gelmiş,
tüketim 52 tl fatura 100 tl.
.
daha evvel de belirttim bu zam vergiler bankaların ekmeğine kaymak sürüyor..
Qnb-Koç finans-Ing-Kuveyt Türk-yapı kredi motosiklet kredisi veriyor yakında her banka verir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Meraklısına nakit parası olmayanlar için;
Örnek olarak kaliteli 15.000 TL motor için
İng:36 ay için ayda 558 tl
İş bankası: 36 ay 591 TL
Akbank: 36 ay 564 tl
Koç finans: 36 ay 603 tl
TEB cetelem: 36 ay 569 TL
Qnb finans: 36 ay 553 TL
Kuveyt Türk: 36 ay 453 tl
İyi de arkadaşlar tek motosikletlere zam gelmedi ki yedek parçaya da geldi hadi nefsimizi tuttuk motosikleti yenilemedik ee yedek parça ne olacak..Şerife bacı gibi motora dayan öküzüm koyma bizi yolda mı diyeceğiz..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Nasıl hala zam geliyor, zaten fiyatlar yeni yeni fırlamıştı. Anlaşıldı motor değiştiremeyeceğiz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)