Herhalde antalyada hem fotoğraflarda hemde sivilde en çok farkedilen motosikletlerden birisi benim motorum olsa gerek. Trafikde bi mekanın önünde vesayre hep dikkatimi çekiyor bu nedir usta ya usta bu motor kaçlık gibi sorularla sık sık karşılaştığım oluyor. çok hoş birşey ancak bazen bayıyor. Bunlarda motosikletimin fotoğrafları
bu fotoğrafını özellikle çok seviyorum. bahçeme inanılmaz bi hava katmış gibi geliyor
Allah aşkına açtığınız konuya bakın shadow bey cbr 250 kesmedi rs 125 aldım neyin mantığı ya yazılımsız orjinal bi rs 125 cbr a yaklaşamaz bile.
Konuyu açarken kastım trafikte farkedilmekti aslında, ama tabii bu açıdan da ele almak mümkün.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
böyle abartı ışıklarla farkedilmek benim hiç ilgimi çekmiyor. ben trafikte simsiyah geziyorum daha çok hoşuma gidiyor. tabi tehlikeli olduğunu biliyorum ona göre sürüyorum. beni onca ışık arasında farkeden gözlerini ayıramayıp biryandan irkiliyor bende tüm gizemimle önlerinden geçip gidiyorum
Kamyoncu, minibüscü, şahinci yapınca pez...k, maganda, çingene..
Bunlar farkedilmek için yapıyor. He canım.
Bence bunlarda çingenenin ağa babaları.
Harley, Bmw'dir onlar.
Zengin çingene.
Şunu ''CG'' ciler yapınca keko, kıro, hanzo vb betimlemeler ile sindirilmeye çalışılırken goldwing e uygulandığında gelen tepkiler ironik..
Bknz Nasrettin hoca : Ye kürküm ye.
Motorunuza ışık vs. takarak ya da üzerinize trafik yeleği giyince fark edildiğinizi zannetmek yapılabilecek en büyük hatalardan birisi.
2016 yılı verilerine göre 7.300 kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiği Türkiye'de motosiklet kullandığınızı ve trafikte görünmediğinizi asla unutmayın.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
fark edilmenin çok fark yarattığını sanmıyorum.
Canakkale yi seviyorum
Bence araç sürücüleri motosikletleri fark etmek istemedikleri için fark etmiyorlar yoksa fark etmediklerinden değil hani.
O kadar rahat bir milletiz ki. Şimdi rahat rahat gitmek varken, birde aynada motosiklet var mı diye bak.
Zor iş...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)