Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

drz400s, motorsikleti sakin kullanamıyorum...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Dişlileri mi fazla, yoksa türünden dolayı mı bilmiyorum ama, sürekli gaz istiyor.

2005 model, devir göstergesi yok, dolayısıyla sesten anlıyorum devri. Motor ya tekliyor, ya da bağırıyor. Hafif gaz verince de fırlıyor ve bağırıyor dolayısıyla vites değiştirmem gerekiyor, vites değiştirince de titremeye ve fırlamaya başlıyor abi gaz ver diye, verince de üçüncü vitesi istiyor. Anlamadım bu işi. Sabit gitmiyor. Ya beni 5. vitese al, 80-90 la sür, ya da sürekli vites at o hıza ulaş diyor.

Bilen birileri yardımcı olabilir mi?

Yarın ölçeceğim, büyük ihtimalle dişliler ile oynamış eski sahibi, ben stock sanıyordum ama arazide fazla güçlü, sanırım sebebi bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
    kemboo bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toreador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Tek silindir 400 cc ve 5 vites şanzıman ile 135 kilogram motosiklet; yazık ki kullandığınız motosikletin sınıfının doğasında bu atalet var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı toreador adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek silindir 400 cc ve 5 vites şanzıman ile 135 kilogram motosiklet; yazık ki kullandığınız motosikletin sınıfının doğasında bu atalet var.
    Doğal olarak hocam, fakat izlediğim elemanlarınki gibi değil, yani arazi yolunda bile yavaş gidemiyorum, bağırmaya başlıyor motor. 1-2km single track bulunca motor abi bas boşver 30-40 la gitmeyi, yapıştır 70-80 i diyor. İzlediğim videolarda millet 40-50 ile giderken onların motorları bağırmıyor, sakin sakin gidiyor.

bugün kurcaladım, seleyi vs söktüm, motorsiklet epey modlanmış. Arka dişli 48, ön 14. 3x3 mod yapılmış, muhtemelen karbüratörte modlanmış, egzoz kesilmiş açılmış bir şeyler yapılmış. Zaten arazideki performansıyla oha dedirttirmişti bana, uzun yolda da 90dan sonra bağırıyordu, yakıt olarakta 5 litre tüketiyor 100km de, arazi ağırlıklı. Bundan dolayıymış. Oh be modlamaktan kurtuldum.

Aslında 125 ya da 200cc iki zamanlı alıp, bunu süpermotoya çevirsem süper olacak şu haliyle. :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)