Skuter canmıdır, siz karar verin? :) Honda Activa 100 (2004) ile yola devam ederken..
Reklamlar
-
20 Ağustos 2017, 12:04
Mersin İl Temsilcisi
yahu yanlis anladin.
elbette surus dinamikleri fizik kurallarinca ayni gibi gorunebilir.
lakin scooter bir ulasim yahut tasima araci gibi bir sey. zamaninda kullanmisligimdan oturu boyle bir yorum yaptim. ama guzellik ve estetik baska bir sey. lakin sanki sandalyeye teker takmislar, gezinip duruyor gibi hissediyordum. kontrol falan hissi yok gibi. bir tuoring yahut enduronun hissiyatini asla veremez.
pratik bir sey, asla bir kisrak degil sadece bir atin cektigi bir sey gibi.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2017, 12:11
Ayıptır sorması arkada ki stepne ne işe yarıyor
-
20 Ağustos 2017, 12:23
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yazını keyifle okudum. X9 500 hikayeni de biliyordum, gerçekten fazla uğraştırmıştı seni.
Bu motor gerçekten çok sevimliymiş, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan.
İyi dilekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Bunu severek ve sorunsuz kullanacağız inşallah.
-
20 Ağustos 2017, 12:56
hayırlı olsun scooter değil de aktiva candır bana kalırsa.
-
20 Ağustos 2017, 13:16
yürekçe adlı üyeden alıntı
yahu yanlis anladin.
elbette surus dinamikleri fizik kurallarinca ayni gibi gorunebilir.
lakin scooter bir ulasim yahut tasima araci gibi bir sey. zamaninda kullanmisligimdan oturu boyle bir yorum yaptim. ama guzellik ve estetik baska bir sey. lakin sanki sandalyeye teker takmislar, gezinip duruyor gibi hissediyordum. kontrol falan hissi yok gibi. bir tuoring yahut enduronun hissiyatini asla veremez.
pratik bir sey, asla bir kisrak degil sadece bir atin cektigi bir sey gibi.
Aynı hissiyata sahip değiliz demek ki. Tabiki de saygı duyarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
serif abi adlı üyeden alıntı
Ayıptır sorması arkada ki stepne ne işe yarıyor
Lastik patladığında, jant yamulduğunda onu arkadan söküp değiştirip yola devam ediyorsunuz. Ön ve arka jant lastik ebadı aynı. 2004 yılında köpüklü lastik tamir kiti varmıydı bilmiyorum. Şimdi pek lazım değil ama var mı var, benim için süs.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
crxforever adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun scooter değil de aktiva candır bana kalırsa.
Vallahi bana da bi acayip geldi. Çok sevimli, kullanması zevkli bir alet..
-
20 Ağustos 2017, 14:05
kardeşim sensin can olan. neşen, heyecanın yeter. güle güle kullan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
hayirli olsun, kazasiz kullanin. ama ben isinamadim bu scooterlara. hatta motosiklet olarak dahi gormuyorum.
zevk tabii.. tekrar hayirli olsun.
ustat. senin gibi motor tutkusuna farklı açılardan bakan biri için aynen motor bile değil. senin keyif aldığın şeyleri yaptırmaz bu aletler. ama işte biz gibi daha garantici, daha sakin sürenler için muazzam bir alet. scooter da bile üşeniyorum dur kalklarda kaldı ki büyük vitesli motorlar daha çok yoruyor. ama bence de senin gibi veya mr mud arkadaşımız gibi farklı tutkular için çok geride
-
20 Ağustos 2017, 14:10
erenedip adlı üyeden alıntı
kardeşim sensin can olan. neşen, heyecanın yeter. güle güle kullan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
ustat. senin gibi motor tutkusuna farklı açılardan bakan biri için aynen motor bile değil. senin keyif aldığın şeyleri yaptırmaz bu aletler. ama işte biz gibi daha garantici, daha sakin sürenler için muazzam bir alet. scooter da bile üşeniyorum dur kalklarda kaldı ki büyük vitesli motorlar daha çok yoruyor. ama bence de senin gibi veya mr mud arkadaşımız gibi farklı tutkular için çok geride
Teşekkür ederim güzel sözünüz ve dilekleriniz için. Tekeriniz düz bassın.
-
20 Ağustos 2017, 14:19
Mustaayı sevmeyen yok efendiliği ve mütevaziliğinden dolayı
-
20 Ağustos 2017, 14:43
DKN adlı üyeden alıntı
Mustaayı sevmeyen yok efendiliği ve mütevaziliğinden dolayı
Gerçekten utandım. Beni onurlandırdınız, teşekkür ederim.
-
20 Ağustos 2017, 23:53
Maaşallah motor çok güzel. Böyle eski ama iyi kullanılmış araçlar her zaman dikkatimi çekmiştir. 100-150 cc arası scooterler benim de ilgi alanım. Küçük tekerleklerin beni istediğim yere götürmesi çok zevkli geliyor. Güle güle kullanın.
Ayrıca kafadan farlı modeller ayrı bi ilgimi çekiyor. Honda' ya bu anlamda çok kızıyorum. Getirmedi şöyle adam akıllı bir scooter.
-
21 Ağustos 2017, 00:15
Hayırlı olsun scooter candır, kask konusundaki eleştirilere takılma çoğu scooter sürücüsü yazın açık kask kullanır. Bir tek stepne bana tuhaf gözüktü ne gerek var onu taşımaya bence yani.
-
21 Ağustos 2017, 02:46
Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Aklıma bir şey takıldı ama o stepne nerden baksan 25 30 kg vardır yakıt tüketimini arttiracaktir o ağırlık ve birazda güçten yiyecektir
-
21 Ağustos 2017, 03:02
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bundan 6 sene önce babam bi tane activa aldı. 1500 km'de. 2007 model. Motoru babamın patronu site içinde binsin diye eşine almış. Rodaj falan yapılmış, kadın bikaç gün bimip düşmüş. Sonra çekmişler garaja. Sadece sol tarafında az bi ezik vardı. 2200 TL'ye aldık. 3200 TL'ye sattık. Dükkanını yeni açan bi abi aldı. Geçen hafta babamı aramış. Bi tane daha varsa aman benden başkasına satma gibisinden. Activayı görünce bizim kara oğlan aklıma geldi birden. Tekrar hayırlı olsun.
-
21 Ağustos 2017, 08:28
ragnarokkk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Aklıma bir şey takıldı ama o stepne nerden baksan 25 30 kg vardır yakıt tüketimini arttiracaktir o ağırlık ve birazda güçten yiyecektir
Hocam ne yaptın ya? En fazla geleceği beş kilodur.
-
21 Ağustos 2017, 09:12
-
21 Ağustos 2017, 09:15
Daha önceki macerandaki hayal kırıklığından sonra, hikayenin senin için bu denli güzel bitmesine çok sevindim.
Kazasız, belasız günlerde kullanın.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
21 Ağustos 2017, 09:51
-
21 Ağustos 2017, 10:51
dostum güle güle kullan. piaggio konunu görmüştüm. içimden çok şey geçirdim de gerçekten hevesini kırmak istemediğim için yazmadım. güle güle kullan bunu. gerçekten hoş görünüyor.
-
21 Ağustos 2017, 10:58
Mamba09 adlı üyeden alıntı
dostum güle güle kullan. piaggio konunu görmüştüm. içimden çok şey geçirdim de gerçekten hevesini kırmak istemediğim için yazmadım. güle güle kullan bunu. gerçekten hoş görünüyor.
Desteğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Piaggio ile olan deneyimlerimi siz değerli forum arkadaşlarım ve almayı düşünen şahıslar için elimden geldiğince paylaştım. Acı ama güzel bir tecrübe oldu.
-
21 Ağustos 2017, 11:39
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Desteğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Piaggio ile olan deneyimlerimi siz değerli forum arkadaşlarım ve almayı düşünen şahıslar için elimden geldiğince paylaştım. Acı ama güzel bir tecrübe oldu.
Piaggio ile maceranızı bir süre okudum ama sonra yoruldum, bıraktım. Ama pişman olduğunuzu sanmıyorum. Bence çok önemli bir tecrübeydi...
Yeni motor hayırlı olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)