Skuter canmıdır, siz karar verin? :) Honda Activa 100 (2004) ile yola devam ederken..
Reklamlar
-
21 Ağustos 2017, 13:38
gurcano adlı üyeden alıntı
Piaggio ile maceranızı bir süre okudum ama sonra yoruldum, bıraktım. Ama pişman olduğunuzu sanmıyorum. Bence çok önemli bir tecrübeydi...
Yeni motor hayırlı olsun...
Teşekkür ederim. Aynen öyle, zamanım ve param gitti ama hiç pişman değilim. Yapmaktan büyük keyif aldığım bir projeydi. Bu esnada hızlı ve güçlü bir maxi scooter kullanmış oldum.
Diğer yazım oldukça uzundu. Bu da muhtemelen öyle olacak fakat uğraştıracak bir motosiklet olmadığından dolayı piaggio için yazdığım kadar uzun bir yazı olmayabilir...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2017, 13:49
ben olsam 2 sini de alırdım ama activada çok temiz her ne kadar sıfır gibi olsada km saati kandırmacası her an karşımıza çıkabiliyor
-
21 Ağustos 2017, 14:04
Hocam motor sanki activa abartmayın bu kadar sanırısın 1000 rr almışsın bu kadar yazı yazdın meşgul etme forumu
-
21 Ağustos 2017, 15:10
roadpeople adlı üyeden alıntı
Hocam motor sanki activa abartmayın bu kadar sanırısın 1000 rr almışsın bu kadar yazı yazdın meşgul etme forumu
Formu hangi motorlar için meşgul edebiliyoruz alt limit nedir?
Bir de bunlar var beğenmiyorsan okuma biton insan okumuş güzel yorum yapmış bir de ahkam kesiyor 1000rr mı aldın diye. Rr olsa ne olacaktı ne değişecek. Bırakın insanları hor görme küçümseme kafasını. Biraz derin nefes alın açılsın şu beyin hücreleri
-
21 Ağustos 2017, 15:15
owlam adlı üyeden alıntı
Formu hangi motorlar için meşgul edebiliyoruz alt limit nedir?
Bir de bunlar var beğenmiyorsan okuma biton insan okumuş güzel yorum yapmış bir de ahkam kesiyor 1000rr mı aldın diye. Rr olsa ne olacaktı ne değişecek. Bırakın insanları hor görme küçümseme kafasını. Biraz derin nefes alın açılsın şu beyin hücreleri
hahahahaaha yok ya mustafa abiyi tanıyorum ben motoru beraber aldık şakasına trolleyecektim sadece :D o motorun yanında 60 km yapmışımdır ben
KOMUTANIM CEVAP VERSENİZE
-
21 Ağustos 2017, 15:16
Senin konuşma hakkın yok çinli :D
-
21 Ağustos 2017, 15:17
hahahahaaha yok ya mustafa abiyi tanıyorum ben motoru beraber aldık şakasına trolleyecektim sadece :D o motorun yanında 60 km yapmışımdır ben
Hocam yapma böyle durduk yere agresife bağladım )
-
21 Ağustos 2017, 16:21
just4techno adlı üyeden alıntı
ben olsam 2 sini de alırdım
ama activada çok temiz
her ne kadar sıfır gibi olsada km saati kandırmacası her an karşımıza çıkabiliyor
2sini de derken sanırım Batı kastediyorsunuz. Muayenesi olsaydı onu da ensesinden tutup getirecektim Km saati değişmiş sanırım. Yapacak bişi yok bilmeden aldık bir kere...
-
21 Ağustos 2017, 16:22
owlam adlı üyeden alıntı
Hocam yapma böyle durduk yere agresife bağladım
)
:D Sıkınıtı yok zaten anladım hemen düzelttim zaten durumu :D
bu arada bu çinli o çinlilere benzemez üzer haberiniz olsun
-
21 Ağustos 2017, 16:28
Mertcim yapma böyle şeyler.. Arkadaşlar yazımda bahsettiğim üzre benimle motosikleti almaya gelen Mert arkadaşımız kendisi. Sağolsun yol boyunca bana eşlik etmeyi kabul etti. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
-
21 Ağustos 2017, 17:01
beyler o değilde motor 13 senelik ve 80 100 gittik istanbula şaşırttı beni motor ben yolda kalırız diye korkmuştum ama birşey olmadı
-
21 Ağustos 2017, 18:34
Lastikleri değiştirdiniz mi ?
-
21 Ağustos 2017, 19:59
vay be cidden güzelmiş hayırlı olsun.
-
21 Ağustos 2017, 20:02
keyifle okudum, guzel gunlerde kullanin.
-
21 Ağustos 2017, 22:18
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Lastikleri değiştirdiniz mi ?
Aldığımda (stepne lastiği de dahil) lastikleri sıfırdı. Anlas lastik var üzerinde. Fena değil gibiler ama henüz lastiğe güvenip sınırlarını zorlamadım. Sanırım marka takıntımdan dolayı psikolojik olarak güvenemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Eski_kasa adlı üyeden alıntı
vay be cidden güzelmiş hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
khaledome adlı üyeden alıntı
keyifle okudum, guzel gunlerde kullanin.
Keyifle okumanıza çok sevindim. Teşekkür ederim.
-
21 Ağustos 2017, 23:31
Piaggio hıncını activa ile çıkarıcak :D
bu motoru bozamazsın aldığın paranın üstüne bile satarsın :D
-
22 Ağustos 2017, 08:11
Anlaş MB-80 sanırım... çok iyi lastiktir. Bir takım da Anlaş Sc500 alırsan (kış lastiği) kışın nasıl yol tuttuğuna inanamazsın.
-
22 Ağustos 2017, 08:40
-
22 Ağustos 2017, 09:19
kayışı 15 lira arka debryaj komple 100 lira bu motor bedava satmazsın kolay kolay
-
22 Ağustos 2017, 09:57
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
kayışı 15 lira arka debryaj komple 100 lira bu motor bedava satmazsın kolay kolay
Kayışına (serviste değiştirdiğimden olsa gerek) 88tl verdim. Bu motorun yedek parçaları, diğer motosikletlere oranla bariz ucuz. En son bu cumartesi sıfır jantını 100tlye buldum, şaka gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)