Otomatik Vitesli Motosiklet
Reklamlar
-
18 Ağustos 2017, 17:29
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affola yeniyim forumda kurallara,hangi başlık nereye açılır hakim değilim.
Konumuza dönecek olursak;
Otomatik vitesli bir motosiklet almayı düşünüyorum. Dorado Poseidon'lar hoşuma gitti falan okudukça hem yedek parça sıkıntısı hem yetkili bayi sıkıntısı çok fazlaymış. Scooter tipi olmayan otomatik vites motor arıyorum. Ortalama bütçem 6-7 bin lira kadar.Tecrübelerinize yada denk geldiğiniz güzel otomatik vitesli motosiklet varsa paylaşırsanız şeref duyarım.
İyi günler herkese
Reklamlar
-
18 Ağustos 2017, 17:35
Özel bi durumunuzmu var yoksa ,ne için otomatik vitesli motor istiyorsunuz ?
-
18 Ağustos 2017, 17:38
BalkanRider adlı üyeden alıntı
Özel bi durumunuzmu var yoksa ,ne için otomatik vitesli motor istiyorsunuz ?
Manuel kullanmayı pek sevemedim.Otomatik vitesli motor daha çok hoşuma gitti bu sebepten bakıyorum otomatik
-
18 Ağustos 2017, 17:40
belirttiğin bütçede scooter bile zor ...
-
18 Ağustos 2017, 17:44
demirarch adlı üyeden alıntı
belirttiğin bütçede scooter bile zor ...
İkinci el düşünüyorum. 10 bin liraya kadar zorlayabilirim aslında
-
18 Ağustos 2017, 18:13
Benim de hep hayalim otomatik vitesli bir motosiklettir. Ve frenler kesinlikle manetlerde olacak. Sağ ayağın altında fren falan olmayacak yani. Ayaklar tamamen serbest olacak.
Motosikletin kasası, iki bacak arasındaki benzin deposunun varlığıyla motora hakimiyet, büyük tekerin dengesi ve otomatik vitesin rahatlığı
-
18 Ağustos 2017, 18:26
fenerbahceli adlı üyeden alıntı
Benim de hep hayalim otomatik vitesli bir motosiklettir. Ve frenler kesinlikle manetlerde olacak. Sağ ayağın altında fren falan olmayacak yani. Ayaklar tamamen serbest olacak.
Motosikletin kasası, iki bacak arasındaki benzin deposunun varlığıyla motora hakimiyet, büyük tekerin dengesi ve otomatik vitesin rahatlığı
Bende o tarz düşünüyorum. Daha pratik bana göre dur kalk yaparken sıkıntısı olmasın trafikte vites düşür kaldır olmasın gaz mandalını çevirip direk uğraşmadan sürüş bana daha kolay geliyor açıkçası
-
18 Ağustos 2017, 20:12
O tarife scooter dan başkası uymuyor galiba.
-
18 Ağustos 2017, 20:39
Poseidonu unut, o milattan önceydi, ne parçası var ne ustası, sen scooterlara yönel hem daha koruyucu olur, rüzgar ve yağmurdan daha az etkilenirsin.
-
18 Ağustos 2017, 22:56
scooter istemiyosan o paraya zor bulursun.. maxi scooter tavsiye ederim zor bulunur temizi o paraya.. xmax250'im vardı 2 yıl önce sattım.. bu motoru satınca yine maxi scooter alırım..
-
18 Ağustos 2017, 23:01
honda nc 750 otomatik vites verelim abime. 30.000 lira.
-
19 Ağustos 2017, 00:11
amma büyüttünüz gözünüzde şu vites değiştirme işini. yarım saniyelik uğraştan kaçmayın. 2 gün, olmadı 3 gün zorlanırsınız. 4. gün reflekse geçer olay zaten. manuel vites değiştirmenin verdiği hazdan mahrum etmeyin kendinizi.
-
19 Ağustos 2017, 01:14
Dorado dediğiniz alet , tekerlekli buz dolabı gibi
-
19 Ağustos 2017, 09:29
Peki benim anlamadığım neden otomatik vitesliler hep scooter görünümünde. Yani commuter tipi motosikletlerin otomatik vitesli olarak üretilebilmesi için kasasına ayrı bir bombeli şekil vermek mi gerekiyor. Yani commuter kasa küçük mi geliyor (otomatik vitesli üretilebilmesi için)
-
19 Ağustos 2017, 14:25
fenerbahceli adlı üyeden alıntı
Peki benim anlamadığım neden otomatik vitesliler hep scooter görünümünde. Yani commuter tipi motosikletlerin otomatik vitesli olarak üretilebilmesi için kasasına ayrı bir bombeli şekil vermek mi gerekiyor. Yani commuter kasa küçük mi geliyor (otomatik vitesli üretilebilmesi için)
yoo isteseler yaparlar fakat hem yüksek maliyet nedeniyle hem de manuel kullanmanin verdiği hazzı veremeyecegi için üretilmiyor.
-
19 Ağustos 2017, 21:06
Bunun için 2 sene sabretmen lazım.Honda dct şanzımanı düşük cc'li motorlara uygulayacaktır.
-
19 Ağustos 2017, 22:33
yarı otomatik olmazmı cub filan alsan yamaha crypton 4500 tl idi.
honda winggo vergide yok.
daha ucuza çinlilerde var.
debriyajsız vites değiştir.
-
19 Ağustos 2017, 23:34
LostRider adlı üyeden alıntı
yarı otomatik olmazmı cub filan alsan yamaha crypton 4500 tl idi.
honda winggo vergide yok.
daha ucuza çinlilerde var.
debriyajsız vites değiştir.
Cublar da çok hoş motorlar ama arka freni sağ ayak pedalında. Sol manet bomboş dururken hangi gerekçeyle şu arka freni sol manete yapmazlar da sağ ayak pedalına yaparlar anlamam.
Neymiş sol elde poşet taşınacakmış. Yahu tek elle motor kullanılır mı hiç?
-
20 Ağustos 2017, 01:41
Keoma adlı üyeden alıntı
Bunun için 2 sene sabretmen lazım.Honda dct şanzımanı düşük cc'li motorlara uygulayacaktır.
pahalı gelir muhtemelen...
-
20 Ağustos 2017, 02:56
hasmet adlı üyeden alıntı
pahalı gelir muhtemelen...
Hazır zam furyası varken ona da yapıştırırlar bir şeyler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)