Otomatik Vitesli Motosiklet
Reklamlar
-
20 Ağustos 2017, 03:13
Keoma adlı üyeden alıntı
Hazır zam furyası varken ona da yapıştırırlar bir şeyler
Zam sadece Turkiyede soz konusu. Dunyada bir cok ulkede fiyatlar hep ayni. Honda bi motosiklet uretiyorken Turkiye umrunda bile olmaz. Alim gucumuz belli. Dunyada kac insan DSG sanziman takilmis 250cc motora yuksek meblag verir?
Reklamlar
-
-
SonOfAnarchy adlı üyeden alıntı
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affola yeniyim forumda kurallara,hangi başlık nereye açılır hakim değilim.
Konumuza dönecek olursak;
Otomatik vitesli bir motosiklet almayı düşünüyorum. Dorado Poseidon'lar hoşuma gitti falan okudukça hem yedek parça sıkıntısı hem yetkili bayi sıkıntısı çok fazlaymış. Scooter tipi olmayan otomatik vites motor arıyorum. Ortalama bütçem 6-7 bin lira kadar.Tecrübelerinize yada denk geldiğiniz güzel otomatik vitesli motosiklet varsa paylaşırsanız şeref duyarım.
İyi günler herkese
Pejo veya Mobylette alın. Ucuz ve sorunsuz bir çözüm ;)
-
-
Benim de hayalim hep bir otomatik vites 250 cc SS olmuştur :D Ha bir de repsol olsun :D
-
SonOfAnarchy adlı üyeden alıntı
Manuel kullanmayı pek sevemedim.Otomatik vitesli motor daha çok hoşuma gitti bu sebepten bakıyorum otomatik
https://www.youtube.com/watch?v=0aYC0CDGYVE
-
Neden yapmadıklarını anlamak için önce vitesli zincirli motor ile varyatör nasıl çalışır onu anlamak lazım.
-
Cub iyidir ille el ile fren yapmayı düşünmeyin herhangi bir sıkıntınız yoksa.
-
patpop adlı üyeden alıntı
Cub iyidir ille el ile fren yapmayı düşünmeyin herhangi bir sıkıntınız yoksa.
Cubların ortası boş olduğu yokuş aşağı yük kollara biniyor ve ani fren yaptığınızda o boşluğa düşüyorsunuz o boşluğa depoyu koysalardı çok güzel olurdu.
-
farfur adlı üyeden alıntı
Cubların ortası boş olduğu yokuş aşağı yük kollara biniyor ve ani fren yaptığınızda o boşluğa düşüyorsunuz o boşluğa depoyu koysalardı çok güzel olurdu.
Çok fazla yokuş olmadığı için ve yokuşta ani fren yapmadığım için bu duruma düşmedim. Belki oturuş pozisyonumdan da olabilir. Boy 1.83 o yüzden selenin sonunda bile rahatlıkla süre biliyorum kollarda uzun.
-
farfur adlı üyeden alıntı
12-13k civarı Crypton kullandım. Çokça kez yokuş aşağı fren yaptım (dağa bayıra da çok çıktım) ama hiç öndeki boşluğa düşmedim. Düşeni de ilk defa duydum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)