Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

GERÇEK MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ

REKLAM ALANI
    muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Evet fikrim değişti. Motorla akrobasiden çok sürüş teknikleri gözümde daha çok prim yaptı. Yani hiç zevk vermiyor motorun önünü arkasını kaldıran tipler. Ama bir MOTO GP seyredin. Adamların virajlara giriş çıkış, frenaj olayları mükemmel. Seyri daha zevkli
    İyi motorcu durmayı, viraja girmeyi bilendir.
    Akrobasi yapan TIRT motorcu
    Bu arada örnek veriyorum;
    TEKTEKER ARİF süper akrobasi yapıyor. Ama pist yarışlarında birinci olamıyor? Neden ?
    İşte iyi kullanmak ile akrobasi farklı şeyler =)
    Ben motorcunun iyi kullananını ve risk almayanını severim
    BU MUDUR
    BUDUR!
    barodi ve qezgin bunu beğendiler.
    DBTYSG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    ikiside ayrı seyler bence
    Yarisan adam sporcu oluyor tekteker yapan adam showmen işte
    ikisinide izilemek zevkli ikisinide yapmak tehlikeli

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Yapmak da zevkli =)
    Yoksa neden motora binmek isteyelim!
    =)
    DBTYSG

ehuehue ben olsam showmenlik terciğimdir skull'un deyımıyle hem daha egzotik cılgınlık her zaman daha zevklıdır

Motosikleti
    KTM 250 EXCR
    Sapına kadar freestyle hülaaaaaaaaaan Ben gelemem öyle yarış marış. Hayatım boyunca kimse ile hiç bir konuda yarışmamış adamım zaten

akrobatik motor sürüşlerinden zevk almayan motorcu yoktur gibime geliyor.seyretmesi zevkli gerçekten.fakat uzun bir motorcu hayatı farklı bir kulvardan ilerliyor.bacağımı kırıp motosiklete lanet okuyacağıma paşa paşa giderim, bir ömür boyu motoruma binerim.

ehuehue olabilir jawa ama ben hiç bir zmn motoruma kabahat bulmadım kabahat her zaman binicinindir, Ben komyonun önünde cılgınca haraketler yaptım yanına geçtim onu sinirlendirdim , sonra kamyoncu sinirlenip komyonun altına girdim cıktım motorla vede sapa sağlam cıktım verilmiş sadakam varmış belkide sonra motorum allahtan calıstı bindim gittim eve pansumana

-erdener abi, speedfight diye bi motorcu yakaladık abi, motoruyla kamyonları sıkıştırıp altından geçiyormuş abi.

-şimdi alın siz bunu önce everest tepesinden motosikletiyle aşağıya salın.baktınız akıllanmadı rokete bağlayıp marsa yollayın bunu.orada 30 sene boyunca tek tekerlekli sirk bisikletiyle dolaşsın, kaya örnekleri toplasın.daha sonra alıp dünyaya getirin.hayabusa verin buna, 10 km/h ile dünya turu yaptırın.

-tamam abi.
    -emredersin patron.

seni erdener abi'ye sevk ettim speed.

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    supersin jawa speedfightı erdener abiden baskasi kurtaramaz zaten

ehuehu falla iyi kıyak yazı denebilir jawa

ama bu erdener abı kım ben onu anlamadım ,

SRADkoprusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fitness,bilgisayar,elektronik
    evet speedfight iyi yırtmışsın ben su anda srad 750 kullanıyorum allaha şükür 4 senedir ne bir kazaam ne bir düşmem var neden acaba... (boğaz köprüsünde 280km görmüşlüüm var) belki şanslıydım. motosikleti aldıım kişi okadar şanslı diilmiş ama istanbul marina nın önünde tek teker yaparken motoru ters düşürüp
    ölen kişi... (erdener abi... kaan ertem in çizdiği tek krelelik bir karikatürdür bkz.leman dergisi)
    Gsx-R 98

hııı valla srad iyiki kaza yapmamışın , bu arada erdeneride tanıdım

SRADkoprusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fitness,bilgisayar,elektronik
    yok yok beni allah koruyo buna eminim allah herkezi korusun kimse uzulmesin
    Gsx-R 98

aman yapmayın bölee şeyler tabi sizede hak vermeli arada adrenalin lazım yoksa nası kendine gelir insan ama dikkat etmeli ölçüyü kaçırmamalı
    Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Alıntı SRADköprüsü adlı üyeden alıntı
    yok yok beni allah koruyo buna eminim allah herkezi korusun kimse uzulmesin
    abi Allah herkesi zaten her saniye koruyor ama kulda buna göre hareket etmeli. tehlikelerden kaçınmalı. örneğin tutupta 200 ile giden birisi Allah beni koruyor diye mazeret uyduramaz. tevekkül etmek gerek.(bir şey için gerkeni yaptıktan sonra gerisini Allah tealaya bırakmak)
    bunları sana şahsen demedim bu arad.a lafı sen açtıgın için dedim.
    hoşçakalın.
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar

Re: GERÇEK MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ

Alıntı murrat adlı üyeden alıntı
    Evet fikrim değişti. Motorla akrobasiden çok sürüş teknikleri gözümde daha çok prim yaptı. Yani hiç zevk vermiyor motorun önünü arkasını kaldıran tipler. Ama bir MOTO GP seyredin. Adamların virajlara giriş çıkış, frenaj olayları mükemmel. Seyri daha zevkli
    İyi motorcu durmayı, viraja girmeyi bilendir.
    Akrobasi yapan TIRT motorcu
    Bu arada örnek veriyorum;
    TEKTEKER ARİF süper akrobasi yapıyor. Ama pist yarışlarında birinci olamıyor? Neden ?
    İşte iyi kullanmak ile akrobasi farklı şeyler =)
    Ben motorcunun iyi kullananını ve risk almayanını severim
    BU MUDUR
    BUDUR!
    bence çok yanlış düşünüyorsun murrat arif abi katıldığığı tüm pist yarışlarında birinci oldu TMF (türkiye motosiklet federasyonuna sorabilirsin) hatta 3 ncü sıradaki sürücüye 2 tur bindirdi. motosiklette en zor yapılacak şey akrobasidir. piste bende çıkayım bende dönerim 13 senedir motor kullanıyorum. marifet motora hakim olabilmek ve denge işidir.frenleyi iyi yapamayan insan nasıl motorun arkasını kaldırarak gider yada teknik yoksa tek tekerde nasıl vites değiştirerek 240km hızla tek tekerde gider. TÜRKİYEDE neden fazla motor sporcusu yok yada nice akrobasi yapan insanlar yok çünkü hepsi maddi olanaklara dayanıyor. Ben pist yarışlarını izlerken sıkılıyorum herkesde 6-7 turdan sonra sıkıyo yanlışmı? Herkes akrobasi ve motor üzerinde yapılan ilginç showları izliyor Dünyada bu değişmez.Show herzaman showdur
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    hız ve show trafige kapalı alanlarda yapıldıgı surece kabul ama gercek motosiklet sürücüsü trafikte ne kendisini ne de baskalarını ASLA tehlikeye sokmayan kişidir.
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı
    akrobatik motor sürüşlerinden zevk almayan motorcu yoktur gibime geliyor.seyretmesi zevkli gerçekten.fakat uzun bir motorcu hayatı farklı bir kulvardan ilerliyor.bacağımı kırıp motosiklete lanet okuyacağıma paşa paşa giderim, bir ömür boyu motoruma binerim.
    aynen katılıyorum en ufak bir kaza bile büyük yaralar açabilir.
    usulune göre binelim, ömür boyu binelim
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Pist yarislari ve motosiklet showlari cok ayri seyler bence
    Piste yarisan kisiler en hizli gitmek icin ugrasiyorlar bunun icinde viraj girsi cikislari ve frenajlari cok onemli. Motosiklet showlarininda yarislarin bi parcasi oldugunu dusunuyorum. Butun Motosiklet tutkunlari motosiklet showlarini bayilirlar pist yarisi bittikten sonra niye kazanan sporcu tek teker yapip lastiklerini yakiyor seyircilerin hosuna gittigi icin tabii ki.
    Yine de herkesin zevki ayrıdır i:

TekTekerArif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r1
    selam herkeze
    bu çok eski form ortaya çıkmış benimde gözüme takıldı.
    biraz birşeyler bende yazayımda az ortalığı aydınlatayım.
    murrat arkadaşımız bu formu beni tanımadan veya biz tanışmadan önce yazmış.
    benle alakalı bazı bilgilerden habersiz olarak.
    ben ciddi anlamda pistlerde yarışlara girdim ve başarılı oldum.
    örneğin 2002 yılında tdm 900 ile yarıştım 1 inci oldum.
    2003 te aprilia capanord 1000cc ile yarıştım ilk 2 yarışı puan farkı ile 1 inci olarak önde giderken aprilia firmasının sahibi yarışlardan çekildi. mazeretide ben herkezi geçiyormuşum arkadaki firmalara ayıp oluyormuş.
    1000 cc lerde izmir pınarbaşında yarışmıştım ordada birinci oldum.
    sonuç ve kısacası ben motorculuğun akrobasi show dalını seviyorum.
    pist ve drag yarışlarına kendimi vermiyorum.sadece show dalında motorculuğumu sürdürmek istiyorum.ha başarılı olamazmıyım derseniz şunu unutmayınki show üzerinde çok başarılı olan insan birçok şeydede başarılı olur.
    ve kendimede oldukça güvenirim başarılı olabileceğime dair
    ama dediğim gibi ben show üzerine kendimi veriyorum bu daldada motorculuğumu sürdürmek istiyorum malum yaşımda 17 veya 20-- 25 değil.
    bu yüzden pist drag veya birbaşka yarışlara girmeyi düşünmüyorum.
    unutmayınki juniorR1 inde dediği gibi show herzaman show dur herkez bundan hoşlanır heyecanlanır keyif ve zevk alır işte bende sizlere bunları vermeye çalışıyorum.sevgilerimle T.T.Arif

GÜZEL ANILARIMIN EN GÜZEL ORTAĞI ( TEK TEKER )dir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler