Herkese selamlar.
Karadeniz ve doğu gezimde Erzincan'da yım
Kemaliye-Taşyol u geçmek istiyorum.
Yakın zamanda geçen oldumu.
Motor nc750x ve birazda yüklü..
İşin kötüsü tek başımayım
Şimdiden teşekkürler
Herkese selamlar.
Karadeniz ve doğu gezimde Erzincan'da yım
Kemaliye-Taşyol u geçmek istiyorum.
Yakın zamanda geçen oldumu.
Motor nc750x ve birazda yüklü..
İşin kötüsü tek başımayım
Şimdiden teşekkürler
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Bilgim yok ama yukarıda kalsın. Bu arada selam olsun Eğin'e. Baya oldu gitmeyeli. Siz benim yerime bi suyunu için
Bayram da bizim de rotamız o bölge iç anadolu ve doğu, yani kuzey mezopotamya.Kemaliye Karanlık kanyon özellikle gideceğimiz yerlerden biri.Bilgi verirseniz mutlu olurum.
Yolda pek yavaş gitmeyin, yolun izin verdiği en yüksek hızda gidin.Araştırmalarıma göre sorun yok diyorlar.Ben munzur gözelerini çok görmek orada yüzmek kamp yapmak istiyordum.Akrabalarla konuştum şuan bir sıkıntı yok dediler.Yol kapatması varsa mecbur gidemeyeceğiz.Yine de tedbiri elden bırakmayın..
Gitmek isteyen arkadaşlar.
Kemaliye tarafından girince 1 km falan az sıkıntılı yol var sonrası idare eder.
Tüneller bittikten sonra asfalt var ama çok düzgün değil
Sonuç olarak skuter(nasıl yazılıyor sa) bile geçelebilir yani o kadar
Tünelde gece kalan balıkçılara rastladım ilginçti
Biraz daha özenle turizme kazandirilabilir. Dünyada nadir bulunan özelliklere sahip
Fotoğraf sonra gelecek tabii ki
Merhabalar yeni başlık açmadım buradan sorarım diye.
Taşyol'un heyelandan dolayı kapatıldığını söylüyorlar ama internette herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Doğruluğunu nasıl öğrenebiliriz
taşyolun divriği çıkışında heyelan oluşmuş. kemaliye tarafından girince gezip tekrar dönebilirsiniz 15 gün önce ihale yapılmış. net bilgiye ulaşamadım. Yani divriği tarafından girince geçiş yok yapılmadı ise gidin de bize de haber verin
Komple geçiş videosu (kamplı)
https://youtu.be/rN4LbUHGSTI
Detaylı bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için burada da bazı detaylar mevcut:
Gezi yazısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)