Bir Spartalı Doğuyor. (kask önerisi içerir.)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2017, 17:59
Merhaba dostlar abiler ablalar kardeşler. Kask seçimi yapmak istiyorum fakat arada kaldım ve yüksek meblalı ürünlerde tecrübem az.Motorum Dominar 400 ve rengi mürdüm diye bir renk kahverengi gibi. Komple ekipman dizmek istiyorum ve kiloluyum 179 110 kiloyum. Bütün ekipman tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe sonsuz.
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Shark-Spartan-Carbon-Guintoli-Mavi-Kask_40369.html?gclid=EAIaIQobChMIi-DXoMHe1QIVE2YbCh2s2AaCEAQYAyABEgLQUvD_BwE
benim beğendiğim kasklardan biri.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2017, 18:09
Ben de beğeniyorum bu deseni valla.Para bulursam alıcam vurucam kırbacı.
-
17 Ağustos 2017, 21:33
S O N S U Z B Ü T Ç E L E N D İ N
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
https://rezzercustom.com/ efsane kasklar burda alıcam bitane bunlardan.
-
18 Ağustos 2017, 02:19
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
S O N S U Z B Ü T Ç E L E N D İ N
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
https://rezzercustom.com/ efsane kasklar burda alıcam bitane bunlardan.
bunu alsam zebani olurum ama niyeti bozmadımda değil
-
18 Ağustos 2017, 02:53
Keşke malzemesi de yazsaymış :p düşünmedim degil valllahi... A transparent shield; yazıyor
-
18 Ağustos 2017, 08:35
Şu an kullanmakta olduğum kask. ANES'ten pazarlıkla 1600'a 10 taksit ile aldım. Bir sürü kask baktım ama bunu elime alınca kuş gibi ağırlığı ve dizaynı ile iş bitti.
Genel olarak memnunum. Güneş vizörü mükemmel. Havalandırma iyi. Çok hafif. Çok şık. Ses olayı ise vasat. Eğer SS kullanıyorsanız biraz eğimde ses epey düşüyor. Ama benim gibi scooter'da düz oturuyorsanız, ses olayı bu seviyede bir kask için bence daha iyi olabilirdi.
Ayrıca pinlock paket içinde geliyor ve orjinal vizör üzerinde pinlock yuvası var. Ekim gibi ANES'e götürüp pinlock'u taktıracağım.
-
18 Ağustos 2017, 20:43
gurcano adlı üyeden alıntı
Şu an kullanmakta olduğum kask. ANES'ten pazarlıkla 1600'a 10 taksit ile aldım. Bir sürü kask baktım ama bunu elime alınca kuş gibi ağırlığı ve dizaynı ile iş bitti.
Genel olarak memnunum. Güneş vizörü mükemmel. Havalandırma iyi. Çok hafif. Çok şık. Ses olayı ise vasat. Eğer SS kullanıyorsanız biraz eğimde ses epey düşüyor. Ama benim gibi scooter'da düz oturuyorsanız, ses olayı bu seviyede bir kask için bence daha iyi olabilirdi.
Ayrıca pinlock paket içinde geliyor ve orjinal vizör üzerinde pinlock yuvası var. Ekim gibi ANES'e götürüp pinlock'u taktıracağım.
Almaya değermi sizce ?
-
18 Ağustos 2017, 21:58
mymotosıklet cem abı ıle gorustum hafta sonu ıncelemesını cekıp yayınlayacak . Dedıgıne gore guzel kaskmış atarım buraya vıdeoyu .
-
19 Ağustos 2017, 00:02
Gecen yıl bu zamanlar almaya niyetlenmistim. Baya bir inceleme izledim.
Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir derdi var. Vizörün üst tarafı ile kask arasında boşluk kalıyor
ve yagmurlu havalarda aradan su alıyor kask. En azından incelemelerde boyle diyorlardı. Bunun haricinde
hem hafifliğini hem de dizaynını çok övüyorlardı.
-
22 Ağustos 2017, 08:53
KityVity adlı üyeden alıntı
Almaya değermi sizce ?
Bence değer. yani şu an kask baksam sanırım yine bunu alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
hknsaritas adlı üyeden alıntı
Gecen yıl bu zamanlar almaya niyetlenmistim. Baya bir inceleme izledim.
Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir derdi var. Vizörün üst tarafı ile kask arasında boşluk kalıyor
ve yagmurlu havalarda aradan su alıyor kask. En azından incelemelerde boyle diyorlardı. Bunun haricinde
hem hafifliğini hem de dizaynını çok övüyorlardı.
Geçen arabaların camları kıran dolu yağmur gününde yarım saat motor üzerindeydim. Hiç su sızdırmadı. Vizör ayarı çok pratik zaten. Eğer sıkıntı olsa kendiniz sıkılaştırabilirsiniz.
-
23 Ağustos 2017, 01:49
daha yenice aldım bir kask
schubert c3.. havalandırması, güneş vizörü ve sessizliği çok iyi memnunum
ls2 agv nolan scorpıon gibi kaskları kullandım en memnun kaldığım kask bu
-
23 Ağustos 2017, 13:52
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
daha yenice aldım bir kask
schubert c3.. havalandırması, güneş vizörü ve sessizliği çok iyi memnunum
ls2 agv nolan scorpıon gibi kaskları kullandım en memnun kaldığım kask bu
Çene açılır mı? Ebat ve ağırlık nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)