Hepinizin bildiği gibi motorda uzun yolda uyuşma olabiliyor. Eski bisiklet turlarında 5 saat sürüş yaptığım olurdu. Jelli tayt olduğu için hiç ağrı hissetmezdim. Acaba motorda deneyen var mı ? İşe yarar mı ?
Hepinizin bildiği gibi motorda uzun yolda uyuşma olabiliyor. Eski bisiklet turlarında 5 saat sürüş yaptığım olurdu. Jelli tayt olduğu için hiç ağrı hissetmezdim. Acaba motorda deneyen var mı ? İşe yarar mı ?
Bisiklet taytını pantolonun içine giymek istiyorsan giy dene abi,sonuçları yazarson
Motorda 350 km yol gidince benimde aklıma geldi tayt giymek. Zamanında 3-4 saat bisiklete binerdim ağrı falan olmazdı. Geçen hafta sonu bisikletle mahallede gezdim biraz götümün üstüne oturamadım. Demek ki göt alışmış zamanında hissetmiyormuş. Taytın çok faydası olacağını düşünüyorum uzun yola çok gitmediğim için almadım ama kesinlikle hem titreşime hemde ağrıya faydası olacağını düşünüyorum.
Bizim arkadaşlardan biri giyiyordu ama kimdi bilemedim.
@Erdost arada giyiyordu sanırım.
Kim olduğu mesele değil, sonuçta mantıklı bir ürün ve mutlaka işe yarar.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Jelli tayt mantıklı.
Ben uzun yola giderken kullanıyorum. Konforu artırıyor. Yanlız oturuş pozisyonu bisikletle aynı değil motorlarda. Kuyruk sokumu için ekstra destek gerekiyor.
scooterda olmaz da küçük naked veya commuterda etkili olabilir.
Uzun süredir kullanıyorum, etkili bir çözüm.
istanbulda olan arkadaşlara yer tarifi vericem;
galata hırdavatçılar çarşısına giriyorsunuz. giriş kapısının bir paralel üst sokağında (girince yol 3 e ayrılır ortadaki sokaktan girince sokağın sonunda karşınıza çıkacak) malzemeci bir arkadaş var. pıtpıt, silikon felan satıyor. oradan kalın siyah sünger var rulo halinde , yoğun bu visko yatak malzemesi gibi bir ürün. selenize göre kestirip alıyorsunuz. sonra koyun seleye yada bağlayın uzun yolda. rahat edersiniz.
kolay gelsin.
saolunnnnnnnnnnnnnnnn
Hazır başlığı görmüşken ben de bir şey sorayım.İzmir'de kahramanlar'daki dışında motosiklet selelerine sünger, kaplama vs. yapan başka bir yer var mı?
Crypton cub'da kullandım, bir işe yaramadı. Yada ben farkı hissedemedim.
cbf 150 de deneyeceğim bakalım nasıl olacak..
cbf 150 de ....... ?
popo sahibinin poposuna verdigi deger ile olculdugu kanaatindeyim
yok hani cbf150 gibi popo dostu bir motor olunca degerler uç noktada olmali diye dusundum
desem ki ben inazuma moturcuguma konfort sele yapçem diye, burdan ahali bana daha kolay olsun diye ayaga kalkarak guler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)