Yurtdışındayken alabileceğim ekipman
Reklamlar
-
15 Ağustos 2017, 21:10
Merhaba. Şu an Amerika'dayım hazır buradayken alabileceğim ekipman tavsiye edebilir misiniz? Halihazırda bir tane ls2 kaskım var tabi 3 yıl önce almıştım 130 liraya. Buğu yapmayacak full-face kask arıyorum tabi fiyatın çok da uçuk olmaması gerekiyor. Bir de eldiven vs gerek hepsi kış için olacak. Eksi 20 30larda kullanacağım fiyatın aşağı yukarı 400 500 dolar olması gerekiyor toplamının yani.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2017, 21:15
-20,30 lar için böyle bişi daha uygun olmaz mı
-
15 Ağustos 2017, 21:16
Mt Revenge'e bak derim.Bes yildizli en uygun kask.
-
15 Ağustos 2017, 21:37
Jemand adlı üyeden alıntı
Hocam aslında bunları da takıyoruz da motosiklet için uygun olmaz
-
15 Ağustos 2017, 21:40
Olur olur.
Zaten yürüme hızında bile gidemeyeceksin.
Hatta Alaskalılar ne kullanıyorlar. Bi araştır.
-
15 Ağustos 2017, 21:49
Telcontarin adlı üyeden alıntı
Mt Revenge'e bak derim.Bes yildizli en uygun kask.
Fiyatları gayet uygun buğulanmaması vs epey özellik yazıyor ama pek de anlamam polikarbonat iyi midir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
emremm adlı üyeden alıntı
Olur olur.
Ben hala umutluyum hocam ya kullanacağım Hatta ölmez sağ kalırsam buraya bir video da yüklerim kışın.
-
15 Ağustos 2017, 21:51
-
15 Ağustos 2017, 22:06
İnsallah.
Utandır bizi.
Yok hocam olur mu utandırmak falan değil tabi amacım ama öyle veya böyle kullanacağım
-
16 Ağustos 2017, 02:02
revzilla dan sipariş et, kargo beleş, kaldığın yere kadar getirirler.
şu benim setim, revzilladan aldım, izlanda'da kullanıyorum. Agustos ortası hava 5 derece, bir-iki aya 0 lara dayanacak, kaldığım yerde esen rüzgar ortalama 30-35kmh hızda. Şu ekipmanla terliyorum.
Fly Terra Trek 4 Jacket 179$
Spidi Superstorm H2Out Pants 139$
Moose Racing ADV1 Gloves 63$
Kask varmış, ona gerek duymadım. Bu üçü, yaklaşık bir haftalık araştırmam sonucu alındı. üçü de nefes alan, yağmur ve rüzgar geçirmez kumaştan oluşuyor, üçü de üzerinde su tutmuyor. Pantolon yandan bilekten kalçaya kadar fermuar ile donatılmış, giymesi çok kolay, terlediğin zamanda 10-15cm açıyorsun, püfür püfür.
Üçünden de memnunum. Eldiven biraz sorunlu, koruması az ve iç astarı elin terlediyse falan yapışıyor, tekrar giymesi zor oluyor ama rüzgar+su geçirmez+korumalı+gore tex eldivenler 200-250 dolardan başlıyor, en ucuzları "Rev it" ki o da orta kalite bir marka. O yüzden fiyat/performans olarak mükemmel.
Tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Olur olur.
Bu önyargınız nedir acaba. Soğuk havada motorsiklet kullanılamaz olayını bir türlü anlayamıyorum ben. Kaliteli ekipmanın varsa kullanırsın. -38 ile finlandiya'da motorcular göl gezisine gidiyorlardı. Yanlış anlamayın da, dünyanın bir yerlerinde birileri, sadece ceket için 1500$ bütçe ayırabiliyor, o aldığı cekette -30 da terletiyor adamı.
-
16 Ağustos 2017, 03:08
Selam amazondan bir laptop alsam. Bana turkiyeye getirebilirmisin. Benfe sana eldivenini alayim ne dersin
-
16 Ağustos 2017, 07:06
stupid adlı üyeden alıntı
revzilla dan sipariş et, kargo beleş, kaldığın yere kadar getirirler.
şu benim setim, revzilladan aldım, izlanda'da kullanıyorum. Agustos ortası hava 5 derece, bir-iki aya 0 lara dayanacak, kaldığım yerde esen rüzgar ortalama 30-35kmh hızda. Şu ekipmanla terliyorum.
Fly Terra Trek 4 Jacket 179$
Spidi Superstorm H2Out Pants 139$
Moose Racing ADV1 Gloves 63$
Kask varmış, ona gerek duymadım. Bu üçü, yaklaşık bir haftalık araştırmam sonucu alındı. üçü de nefes alan, yağmur ve rüzgar geçirmez kumaştan oluşuyor, üçü de üzerinde su tutmuyor. Pantolon yandan bilekten kalçaya kadar fermuar ile donatılmış, giymesi çok kolay, terlediğin zamanda 10-15cm açıyorsun, püfür püfür.
Üçünden de memnunum. Eldiven biraz sorunlu, koruması az ve iç astarı elin terlediyse falan yapışıyor, tekrar giymesi zor oluyor ama rüzgar+su geçirmez+korumalı+gore tex eldivenler 200-250 dolardan başlıyor, en ucuzları "Rev it" ki o da orta kalite bir marka. O yüzden fiyat/performans olarak mükemmel.
Tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Bu önyargınız nedir acaba. Soğuk havada motorsiklet kullanılamaz olayını bir türlü anlayamıyorum ben. Kaliteli ekipmanın varsa kullanırsın. -38 ile finlandiya'da motorcular göl gezisine gidiyorlardı. Yanlış anlamayın da, dünyanın bir yerlerinde birileri, sadece ceket için 1500$ bütçe ayırabiliyor, o aldığı cekette -30 da terletiyor adamı.
Çok teşekkür ederim. Aklınızda kış kullanımına uygun olan ve tavsiye edebileceğiniz bir kask var mı acaba?
-
16 Ağustos 2017, 13:26
Kış kullanımına özel kask bulamazsın. Tam kapalı kask ve içine ince polar başlık, uygun balaklava ikilisi olabilir.
-
16 Ağustos 2017, 13:41
Zincir al, kendini sağlam bir yere kitle kurtul burdan.
-
16 Ağustos 2017, 13:44
Amerikaya gitmişsin madem, insan hayatı boyunca kaç kere gidebilir ki? paraya kıy iyi bir şeyler al bari. ls2 ne mt revenge ne onlar burdaki ucuz kasklar.
-
16 Ağustos 2017, 23:28
artemis99 adlı üyeden alıntı
Amerikaya gitmişsin madem, insan hayatı boyunca kaç kere gidebilir ki? paraya kıy iyi bir şeyler al bari. ls2 ne mt revenge ne onlar burdaki ucuz kasklar.
Ls2 daha önce aldığım bir kask. Burada çalıştığım sürede elime geçenden ekipman için ayırabileceğim para bu. Ayrıca motosiklet de alacağım. Her şeyi geçtim insanların alım gücünü bilmeden böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
^adm^ adlı üyeden alıntı
Zincir al, kendini sağlam bir yere kitle kurtul burdan.
Önce okulu bitirmem gerek yoksa ha burada vasıfsızım ha Amerika'da hiç farkı yok.
-
16 Ağustos 2017, 23:47
ben icon airframe carbon kullanıyorum ,çokta memnunum . Bu marka tr de pek kullanılmıyor fakat abd de isen bi incele derim . Kaliteli bir marka belki ihtiyaçlarını giderebilir .
-
18 Ağustos 2017, 17:45
sedat karaca adlı üyeden alıntı
ben icon airframe carbon kullanıyorum ,çokta memnunum . Bu marka tr de pek kullanılmıyor fakat abd de isen bi incele derim . Kaliteli bir marka belki ihtiyaçlarını giderebilir .
Fiyatları tamamen uçuk bunların. 300 dolar 600 dolar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)