Artık bir sonraki motorumuz heralde Avrupalı markaların Avrupa sınırları içerisindeki fabrikasında üretilmiş bir model olacak :(
Artık bir sonraki motorumuz heralde Avrupalı markaların Avrupa sınırları içerisindeki fabrikasında üretilmiş bir model olacak :(
Bu gümrük vergisi ve diğer zamlardan tek etkilenmeyenler galiba akp liler...
benim alet 13 bin tl zamlanmış, güler misin ağlar mısın
Bu h2r denen alet 85000 euro mu ben mi yanlış gördüm ? Bide bunu tl çevirmek lazım kaba taslak 340bin tl abowww
EYYYYYYYYY AVRUPAAA SEN KİMSİN YA ? Gülermisin ağlarmısın..
Zmoto kadar alfa bir distribütör yok ya.Herifler fiyatları yazmış altına iban.
Fakirler dükkanın önünü kapatmasın hayde
inadına daha çok zam istiyoruz ...
Hiç kimse Protesto etmek için yürüyüş konvoy yapmıyor..
Alanlar daha değerlendi satarken iyi oldu diyor herhalde..
Olan yeni alacaklara oldu zaten çevremde herkes 5000 TL den fazla paran varsa iyi kötü araba al diyor verginin de vergisi gelince 10.000-15.000-20.000 TL motora verdim diyenlere iyi yaptın demezler..
Araba lobisi daha çok ayrıca evli iseniz eşinizin motorcu olması motor sevmesi daha az ihtimal
haftayada yamahaya zam geliyormuş
Sıfır zx10r alacaktım benim hesapladığım vakit 80 kusur bin liraya geliyordu şimdi 106 bin civarına geliyor.
Oysa ki sadece 10 bin eksiğim kalmıştı bu sezon sonuna elimde ki motoru da satıp alacaktım. herşey yolundaymis, hiçbir sıkıntı yokmuş gibi birkez daha bu hayatta hayaller suya battı.
Bence %20 az olmuş. En az % 40 olmalıydı. Sesini çıkartmayan bu koyun millete yukarıdakiler vicdanlı davranmış
2017' yi anliyorum da, 2016'yi niye sivrilttin Zmoto, Kawasaki'ye diyecek bişey yok.
Ey Z-moto.
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)