Nmax bildiğiniz üzere absli ve fiyatı pcx'e göre yüksek olan bir model; Pcx ise arka freni kampanalı irc lastik ile gelen daha ucuz bir scooter.
Sıfır almayı düşünüyorum, önerilerinize açığım
Nmax bildiğiniz üzere absli ve fiyatı pcx'e göre yüksek olan bir model; Pcx ise arka freni kampanalı irc lastik ile gelen daha ucuz bir scooter.
Sıfır almayı düşünüyorum, önerilerinize açığım
İkisinide 5 bin km'den fazla kullandım. PCX daha rahat, başka hiç bir avantajı yok.
Nmax daha güvenli, bakım aralığı daha uzun.
Güvenlik ve tasarım olarak Nmax öneririm. Bütçe kısıtlıysa pcx öneririm. çok sağlam bir motor en ufak şikayetim yoktu. Ama bütçe sorunu yok ve ikisi arasında kaldıysanız Nmax öneririm.
Küçük skuterlerde en büyük farkı lastiklerin büyüklüğü yaratıyor bence. Lastiği büyük olanı, yani nmax'i tavsiye ediyorum.
IRC Lastikli PCX ile uzun yola gidilmez. PCX alırsan lastikleri mutlaka değiştir. ABS'li NMax'ı tavsiye ederim.
bence net nmax.abs olması daha performanslı olması kendim açımdan aradığım özellik olur.ama pcx 2. eli çok daha iyi daha az yakar daha rahat ve parça bolluğu daha çok buda başka bir bakış açısı.ben olsam 155 lik nmax alırdım zam gelmeden
nmax - xlarge kask alıyor bagaj altına.
tek sebep bu olabilir bence.
2 hafta oldu, nmax aldım. çok memnunum.
nmax tabıkı ,bagaj,lastıkler,tasarım,en onemlısı abs
nmax kullanmadım ama pcx epey kullandım.
bakım aralıkları çok kısa. 2 binde bir yağ değişimi vardı yanlış hatırlamıyorsam. piyasası çok hızlı o yönden çok iyi. rahat güzel.
frenleri çok iyi değildi gerçekten. nmaxin uzaktan bakınca bile daha güven veren bi hissi var arka disk ve abs farkı var. nmax alırdım bütçe uygunsa.
nmax gibi bir yakışıklının yanında pcx nedir?
bende pcx sahibiyim az yakması ve yedek parça bol ama imkan olsa nmax 155 alırım fakir olmasam
Arka disk fren ve Abs farkıyla Nmax.
Pcx'te keşke arka fren de disk olsaydı. Ama 2 litre yakıyor ya herşeyi unutturuyor.
Benim bütçe sorunum olmasa bile kesinlikle pcx alırdım. Sebebi net: Benzini koklaması. 100 km 2 litre
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Hiç bişey anlamadım dostum. Hangisini kullanıyorsun, hangisinin yaktığı miktardan bahsediyorsun hiç anlaşılmıyor.
Yamaha Nmax 125 kullanıyorum. Yakıt ortalamam 1.9 litre ile 2.1 litre arasında. Bu değerleri Esenyurt- Şişli güzergahında, emniyet serisinden giderek yakalıyorum.
Daha önce PCX kullanıyordum. Antalya'da 2.0-2.2 litre arasında yakıyordum.
PCX'in bakım aralığı 4 binde bir. Nmax'in 6 binde bir. Ben 3 binde bir yağ değişiyorum.
Aydınlatma olarak ikisi de aynıdır. Ikiside led farlı. PCX'in bagajına xl kask + olarak korumali mont dahi sığıyordu. Nmaxin bagajına sadece kask anca sığıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)