Alış dostum alış, artık ortamlar beyleee...
Çokta takma yani, he de geç.
Madem kendini haklı buluyorsun, çekil inzivaya, kim ne derse desin rahat ol.
Ama hani gel gelelim, bu konu bencede çok manasız, anlamsız, bilgi ve tecrübe katmayan, açılmasında "bana göre" hiç bir anlamı olmayan bir konu.
Ha sen dersen ki yok bence tam tersi bilgi ve tecrübe küpü...
Senin bileceğin iş.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Valla daha yeni evlenmiştim.Eşimin komşusu olan ve düğünümüze gelen bi genç çocuk bana beni tanimadin mi dedi,bön bön baktım dedim yok kimsin sen,ben senin anasınıfından arkadaşınım dedi.Bastan inanmadım ama harbinden öyle çıktı. Evleneli 4 yıl oldu hala düşünüyorum bu eleman beni nasıl tanıdı diye...Daha dun ne yediğimi zor hatırlıyorum ben....
Feminist değilim demişsiniz ben de kadın düşmanı değilim. Kadınlar hakkındaki çıkarımlarım da kadınlarla yaşadığım tecrübeler ve bizzat gözlemlerimden kaynaklı. Az çok kadın nedir ne değildir biliyorum. Düşüncemi belirtince hemen iğrenç yaftasını yapıştırıp nasıl bir beyne sahip olduğumu sorgulamışsınız. Cümlemde bir iğrençlik olmadığı gibi konuyu açan üyeye direkt bir hakaret ya da sözlü saldırı da yok. Neyse yazarken sıkıldım kime ne anlatıyorum ki zaten.
Atarı arkadaşına yapamayıp forumda patlayan motorcunun dramı...
Ben de gülüyorum sorun yok
Bu arada aklıma bir anım geldi. Tehlikeli şekilde araba kullanan iki bayana ışıklarda yaklaşıp tehlikeli kullandıkları konusunda uyarmıştım. Onlar da bıdı bıdı yapmışlardı. ışıklardan kalktıktan sonra arkamda taksiye patladılar. Biri sizi bir konu hakkında uygun dille uyardığında hemen bıdı bıdı yapmayın. Muhakeme yeteneğinizi kullanıp acaba doğru söylüyor olabilir mi diye kendinize bir sorun. Abi tavsiyesi ;)
Gülümsemek...evrime inanmayanlar çatlasın
Yapma dostum MUHAKEME YETENEĞİ ağır konu zor gelir arkişe .. burdan sormamalıydın
arkadaşım, o yaptığın yorum cidden saçma bir yorum. bunun tartışılacak bir yanı yok. Bir şahsın fevriliği üstünden tüm kadınları ciddiye alınmayacak varlıklar olarak nitelemişsin. Belki kendi felsefenizde böyledir, saygı duyarım. ancak toplumun içinde, hele böyle gergin bir ortamda bu yaptığınız sadece bir nevi provokasyona girer. tavsiyem bunu savunmak yerine, bence yanlış anlaşıldığınızı özür dileyerek belirtmeniz. Tabi siz bilirsiniz...
Toplum içinde pek çok gergin ortamda bulundum inan burası onlardan biri değil . basit olarak sanaldan yazışıyoruz.
Bir erkek bana gelip bir kadınla yaşadığı sorunla ilgili tavsiye istese fazla ciddiye alma derim. kadınların söylediklerine değil yaptıklarına bak diye de eklerim. Fazla ciddiye almamakla hiç ciddiye almamak arasında fark olduğunun farkındasın değil mi?
Yanlış anlaşılacak kadar da karmaşık bir şey yazmadım, kendi düşüncem için özür dileyecek de değilim ortada kadınları aşağılama hakaret provokasyon vs gibi bir şey de yok.
leyli yokken ceyda napar tek başına ... insan üzülmeden edemiyor.. ya sabır forum ne hale geldi.. bende enduro hattında arkadaşlar yeni bilgiler geçmişmi diye sayfa arıyorum bu sığ konulardan fırsat olur ise..
bence benzine zammın ayarı kaçmış
"tedavi olamıyoruz"
ulan, "okumayayım, okumayayım şu konuyu" dedim kendi kendime; ama bilgisayar karşısında yemek yerken oyun oynayamadığım için, gözüme meşgale olsun diye okudum.
feminazi'ler, white knight'lar, tecavüzler, patriarchy, "biz kadınlar"...ne biçim konu lan bu?
şimdi genele söyler gibi olacak; ama forumdaki iki bayan üstüne alınmasın (isimler bende kalsın). git gide yüce varlık anlayışından uzaklaşıyorum; ama Allah bu kadınlarla berabar olan ya da olacak adamlara sabır versin!
bu nedir abi? her şeye bir laf, her şeye bir cevap? sürekli üste çıkma çabası?
yok saldırıymış, yok umursamazlıkmış? oksijen sizin bünyelerde uyuşturucu etkisi yapıyor anlaşılan.
[QUOTE=ceydamer;4203425]Haklısınız boş eleştiriye açık değilim. Öz eleştiri başımın tacı. Yaparsanız dinlerim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Ceyda hanım,öz eleştiri insanın kendi kendini eleştirmesidir. Konu benimle alakalı değil, ancak kastettiğiniz oysa, çok öz eleştiri yaparım. Bence sizde yapın.
Ayrıca mesajımda eleştirel bir yaklaşım yoktu. İstiare ise bolca mevcuttur. Neyse tırnaklarınızdan ve gözlerinizden uzaklara, başka başlıklara yol alıyorum.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
kan çıkar.
bir kadına yanlış yapıyorsun denirmi ya.
kan çıkar kan!
Türkiyede turistler bile bir çok turistik bölgede böyle sahilde dolaşamıyor, kaldı ki motora binecek bu kıyafetlerle
Önce çarpar düşürür, sonra tecavüz ederler. Türkiye burası. Kadın gelinlikle dünyayı dolaştı, Türkiyede tecavüz edip öldürdüler. Sonra efendim biz şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz. Hadi len...
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Hiç üşenmeden tek tek okudum.
Yahu bacım ne bu tepki?
Her gelene saydırmışsın...
Hiç yorulmadan, üşenmeden..
@shruikan'ın yazdıklarına katılıyorum,adam doğru söylemiş.
Balçık gibi konu olmuş , bravo .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)