Roadcraft Teori Sunumu - Temel motosiklet eğitim sunumundan görüntüler.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2017, 10:19
Roadcraft Motosiklet Yol Sanatının teori kısmının anlatılıp, güvenli sürüş hakkında çeşitli bilgilerin verildiği bir sunumdaydık. Yaklaşık 3 saatten fazla süren sunumu videoya kaydedeyim dedim, ilgilenen olursa buradan göz atabilir.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2017, 18:13
İyi olmuş teşekkürler, biz de arkadaşlarla eğitimdeydik, yeri zor bulduğum için başını kaçırmıştım Oldukça detaylı ve samimi bir eğitimdi, çoğu kurum ücretsiz teori eğitimleri veriyor, hepsine katılıp en az birisinden de hakimiyet ve yol eğitimi almayı düşünüyoruz. Herkese tavsiye ederim.
-
15 Ağustos 2017, 19:11
hknzrdm adlı üyeden alıntı
Roadcraft Motosiklet Yol Sanatının teori kısmının anlatılıp, güvenli sürüş hakkında çeşitli bilgilerin verildiği bir sunumdaydık. Yaklaşık 3 saatten fazla süren sunumu videoya kaydedeyim dedim, ilgilenen olursa buradan göz atabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=-_gqMfCxOoE
Ben ekranın sağındaki uzun saçlı arkadaşın önündeki gözlüklü kel adamım Çok teşekkürler video paylaşımın için
-
15 Ağustos 2017, 21:59
FCTokuri adlı üyeden alıntı
İyi olmuş teşekkürler, biz de arkadaşlarla eğitimdeydik, yeri zor bulduğum için başını kaçırmıştım
Oldukça detaylı ve samimi bir eğitimdi, çoğu kurum ücretsiz teori eğitimleri veriyor, hepsine katılıp en az birisinden de hakimiyet ve yol eğitimi almayı düşünüyoruz. Herkese tavsiye ederim.
Ben teşekkür ederim.
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben ekranın sağındaki uzun saçlı arkadaşın önündeki gözlüklü kel adamım
Çok teşekkürler video paylaşımın için
Ben de kameranın sağındaki kel adamım.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler