İyi akşamlar olsun cümleten.İlk kazamı takribi yarım saat önce yaptım.Allahtan ufak bir şekilde oldu.Ve herzaman ki gibi dikiz aynalarının kullanılmayışından kaynaklandı.Ana cadde diyebileceğim bir yerden çok düşük hızlarda gidiyordum park halinde olan bir araç hiç bakmadan sinyal olmadan kırdı direksiyonu ve bende duramadım yattım hemen Tabi bu arada duramayışım aramda ki belki 1 metreden kaynaklanabilir.Benim acemiliğim ve ve dikiz kullanmayan arkadaşımın hatası bir araya gelince kaçınılmazdı.Buarada çarptığım kişi de tanıdıktı ambulanslık bir şeyim yoktu tutanakta tutmadık.Vites kolu yamulmuş onu düzelttirdik hemen motorun gönyesine falan baktım bir şey yoktu.Tabi bu arada sağolsun çevreden bir çok insan toplandı, zabıta bile vardı arkadaşın annesi benden daha da telaşlıydı tabi.Çok şükür böyle ufak bir şekilde atlattım.İki gün sonra servise gidip baktırıcam tamamen.Çünkü motorumun çekmesi var gibi geldi açıkçası elleri salınca sola doğru aktı.Yoldan kaynaklı da olabilir serviste çıkar zaten ne varsa.Servis faturasınıda arkadaşa vericem aramızda halledicez.
Sözün özü nazarlık olsun, ufak bir şekilde atlattık bunu da.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Ekipmanınızı aman olsun eksik etmeyin.