Çalıntı Motosikletle Tıra Çarptı.
Reklamlar
-
14 Ağustos 2017, 18:35
Edirne’de bir kişi, çalıntı motosiklet ile Tıra çarptı. Motosiklet sürücüsü olayda ağır yaralandı.
Edirne’de bir kişi, çalıntı motosiklet ile TIR’a çarptı. Motosiklet sürücüsü olayda ağır yaralandı.
Edirne’de meydana gelen kazada, çalıntı olduğu açıklanan motosikletle kaza yapan kişi ağır yaralandı. Edirne Açık Cezaevi yolu üzerinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü cezaevinden çıkan 06 FY 1044 plakalı TIR’a çarptı. Motosiklet sürücüsünün aşırı hızlı olduğu ve 21 metre fren yapmasına rağmen duramadığı belirlendi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne 112 Acil ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. Daha sonra yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu 22 UL 975 plakalı motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıkarken, çekici tarafından olay yerinden kaldırılan motosiklette plaka olmaması dikkat çekti. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ise trafik geçişlerinin kontrolünü sağladılar. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdiler.
Kaynak :Edirnehaber
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
14 Ağustos 2017, 21:02
-
14 Ağustos 2017, 21:04
hachiko adlı üyeden alıntı
Edirne’de bir kişi, çalıntı motosiklet ile Tıra çarptı. Motosiklet sürücüsü olayda ağır yaralandı.
https://i.hizliresim.com/AkdBOq.png
Edirne’de bir kişi, çalıntı motosiklet ile TIR’a çarptı. Motosiklet sürücüsü olayda ağır yaralandı.
Edirne’de meydana gelen kazada, çalıntı olduğu açıklanan motosikletle kaza yapan kişi ağır yaralandı. Edirne Açık Cezaevi yolu üzerinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü cezaevinden çıkan 06 FY 1044 plakalı TIR’a çarptı. Motosiklet sürücüsünün aşırı hızlı olduğu ve 21 metre fren yapmasına rağmen duramadığı belirlendi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne 112 Acil ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. Daha sonra yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu 22 UL 975 plakalı motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıkarken, çekici tarafından olay yerinden kaldırılan motosiklette plaka olmaması dikkat çekti. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ise trafik geçişlerinin kontrolünü sağladılar. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdiler.
Kaynak :Edirnehaber
Şu sıvak havalarda az da olsa içimizi serinleten haberler duymak iyi geliyor.
-
14 Ağustos 2017, 21:10
Kişiyi tanımadan yorum yapmak istemiyorum çünkü bende edirneliyim fotoğrafta görülen motor mh drift, burda bu tip plakasız motor satışı yaygındır yani plaka çıkartmadan kullanıyor çoğu kişi, belki bilmeden çalıntı mal almış olabilir üzerindeki kişi eğer öyle değilse hakettiğini bulmuş
-
14 Ağustos 2017, 21:51
ufak bir tebessüm oldu yüzümde.
-
14 Ağustos 2017, 23:16
Egee22 adlı üyeden alıntı
Kişiyi tanımadan yorum yapmak istemiyorum çünkü bende edirneliyim fotoğrafta görülen motor mh drift, burda bu tip plakasız motor satışı yaygındır yani plaka çıkartmadan kullanıyor çoğu kişi, belki bilmeden çalıntı mal almış olabilir üzerindeki kişi eğer öyle değilse hakettiğini bulmuş
Çalıntı diyor..
Şase veya motor numarasından sorgularlar kaza anında...
Beter olsun ...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
14 Ağustos 2017, 23:26
Plaka varmış motorda. Yazıyor orda
-
14 Ağustos 2017, 23:56
ağır yaralı olması iyi olmuş umarım yavaş yavaş can çeke çeke geberir gider hiç üzülmüyorum şu hırsızların gebermesine
-
15 Ağustos 2017, 00:09
-
15 Ağustos 2017, 03:10
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Plaka varmış motorda. Yazıyor orda
Plakası var da çalan kişi sökmüş..Kaza anında yokmuş yazıyor...
Sanırım emniyetteki şase motor numarasından çıkarmışlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
15 Ağustos 2017, 03:20
Türkiye'de güzel şeyler de oluyor...
-
15 Ağustos 2017, 04:23
Yazık hepinize.
Ayıp.
Hırsızlıkta olsa, bir can gitmiş durumda. Nedeni ne olursa olsun, kişi "apaçi" de olsa, "keş" te olsa yine de bir can. Resmen sevinmişsiniz birisinin ölmesine.
Yazık.
-
15 Ağustos 2017, 05:11
stupid adlı üyeden alıntı
Yazık hepinize.
Ayıp.
Hırsızlıkta olsa, bir can gitmiş durumda. Nedeni ne olursa olsun, kişi "apaçi" de olsa, "keş" te olsa yine de bir can. Resmen sevinmişsiniz birisinin ölmesine.
Yazık.
Bu ülkede kanun yok. olsa sevinmez dik. Ben yıllarca çalışacam borç harç edip bir motor alacam,bir tane kanı bozuk gelip çalacak,gidip bir tane tıra çarpıp ölecek ve bende üzülecem öğlemi? Hiç kimse kusura bakmasın.. Benin canım yanacağına hırsızın yansın daha iyi.
-
15 Ağustos 2017, 09:21
Greenut adlı üyeden alıntı
21 metre fren mi..
Evet, nasıl oluyor 21 metre fren yapabilmek motorsikletle ??
-
15 Ağustos 2017, 09:24
drtayfun adlı üyeden alıntı
Evet, nasıl oluyor 21 metre fren yapabilmek motorsikletle ??
Arka tekeri kitlemiştir.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
15 Ağustos 2017, 09:31
Bence çalmakla, evraksız motor alıp satmanın arasında pek fark yok. Nasıl öncesinde çalınmadığından emin olupta plakasız motor alır insan, resmen bu suça ortak oluyor.
-
15 Ağustos 2017, 11:32
Yazık hepinize.
Ayıp.
Yazık.
Nick mesaj uyumu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
15 Ağustos 2017, 12:00
huseyin. adlı üyeden alıntı
Bu ülkede kanun yok. olsa sevinmez dik. Ben yıllarca çalışacam borç harç edip bir motor alacam,bir tane kanı bozuk gelip çalacak,gidip bir tane tıra çarpıp ölecek ve bende üzülecem öğlemi? Hiç kimse kusura bakmasın.. Benin canım yanacağına hırsızın yansın daha iyi.
Hiç kendini kandırma.
İsveç'te bile yaşasan sevinirdin.
Bari kendinize dürüst olun. XYZ sebepten bir insanın ölmesine seviniyorum ben diyin geçin.
-
15 Ağustos 2017, 12:37
-
15 Ağustos 2017, 16:42
Yazık hepinize.
Ayıp.
Yazık.
o canın ben anasını avradını... benim motorumu çalacak birde üzülecem he? Beter olsun.Acı çeke çeke ölsün insallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)