Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çalıntı Motosikletle Tıra Çarptı.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    AAAA kaza mı yapmış; tüh motora yazık olmuş... :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğal seleksiyon...

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıntı stupid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazık hepinize.
    Ayıp.
    Hırsızlıkta olsa, bir can gitmiş durumda. Nedeni ne olursa olsun, kişi "apaçi" de olsa, "keş" te olsa yine de bir can. Resmen sevinmişsiniz birisinin ölmesine.
    Yazık.
    Bildiğim çok güzel sözler var.Bir ara özelden yazmak isterim.

Motosikleti
    Bisan Pasific 125
    Motosiklet çalmak ekmek çalmak gibi bir şey değil aç olur anlarım ki bir lokantaya gidip açım param yok deyip yemek isteseniz sizi geri çevirecek yer yok gibi bir seydir. Bu duruma birisi neden üzülsün ki? Hakettiğini bulmuş. Motora acıdım sadece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Sahsen "stupid"e katiliyorum.

Evet okur okumaz malesef kendimi tutamayip icimden "hakkettigini bulmus" dedim, ama bunu aciktan dile getirmezdim sahsen. Sonucta insan. Baska birine zarar vermemis. Mal calmis.

Baska bir nokta: Sadece bir motosiklet calana olumu reva goruyorsaniz, bazilari sulalecek yerin dibini boylamadan yasayamamaniz lazimdi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet okur okumaz malesef kendimi tutamayip icimden "hakkettigini bulmus" dedim, ama bunu aciktan dile getirmezdim sahsen. Sonucta insan. Baska birine zarar vermemis. Mal calmis.

Baska bir nokta: Sadece bir motosiklet calana olumu reva goruyorsaniz, bazilari sulalecek yerin dibini boylamadan yasayamamaniz lazimdi.
    Sizin yorumlarınızı beğenerek ve severek okuyorum. Lâkin buna katılmıyorum.

"Birine zarar vermemiş mal çalmış" derken çok hafife indirgiyorsunuz. Ben hırsızlığın hiç birine tahammül edemem. Hiç bir şekilde hırsızlığın açıklaması olamaz. O motoru yıllarını vererek alan insanlar var, zarar vermek illa fiziksel olmaz. Manevi bi zarar vermiş. Evet ölmesini istemek biraz psikopatça oluyor ama burdaki insanların asıl isteği "ceza". Evet. Adam gibi ceza verilse şöyle tiplere kimse ölmesini istemez. Üzüldüm mü derseniz, üzülmedim. Bir insanın yaralanmasına üzülmüyorsam sorun bende değil, o kişidedir.

Çünkü ben, sokakta kalçası kırılmış kediyi gördüğüm için, devamsızlığımın sonunda olan dersime gitmeyip o kediyi veteriner hekime götürüp tedavisini yaptırıp 1 ayda yuva bulmak için uğraşabiliyorum. yaptığım bir örnek bu sadece. o dersten dolayı 1 dönem okulumu uzattım. hümanistlikse hümanistlikte bende, ama böyle heriflere ben üzülemiyorum. elin var ayağın var, çalış. biz enayi miyiz çalışıp alıyoruz... çalışsın şerefsiz. hep milletin mi canı yanacak? o çalıntı motoru sürerken "ooh bedava mal, nası da sürüyom, vergide yok ehehe" diye geziyor.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Ben günde 17 saat 3 ay boyunca köle gibi çalışıp motosiklet alayım ondan sonra da şerefsizin biri gelsin tüm emeğimi götürsün. Sülalesi geberse umurumda olmaz.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500

Buraya katılmıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------

Alıntı stupid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazık hepinize.
    Ayıp.
    Hırsızlıkta olsa, bir can gitmiş durumda. Nedeni ne olursa olsun, kişi "apaçi" de olsa, "keş" te olsa yine de bir can. Resmen sevinmişsiniz birisinin ölmesine.
    Yazık.

Hadi dürüst olalım..Yarın şu senin dızır400slxini çalsam ve bununla tıra çarpsam sen de bunu duysan..Ne tepki verirdin..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS

Sırf mal çalmak?O motosikleti almak için ekmeğinden kesen,Belki borca girip köpek gibi saatlerce çalışan,belki motosiklet ile ilgili işi olan, çalınca bir başkasının ekmeğini götürmesine engel olan bir insan gebersin.İnim inim inleye inleye gebersin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)