Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

193 e başlama motoru?

REKLAM ALANI

Boyum 193 yeni başlıyacağım kendi imkanlarımla alacağım için 2. El 8 bin tl lik birşey düşünüyorum. 2 bin ekipman 2-3 sigorta vs gidicek yani 12 milyarı geçmezse sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    -
    motor tarzı ne oalcak ? enduro,ss,scooter,commuter v.s

Motosikleti
    WR125R
    Wr125r 10 numara başlangıç motosikleti ve 125 likler arasinda en çok eğleneceğin motor ayni zamanda. Eger benim araziyle hiç işim olmaz dersen X versiyonunu alabilirsin. Fakat 1-2 yerden hoplayip zipladiktan sonra birakamazsin enduroyu diyeyim Ybr vardi bende ilk , ybr de bile kaldirimlara cikarken , cakil yolda giderken asvalt lastikleriyle bile olsam dehşet eğleniyordum. Bu zevk bambaska , al bi wr125r ikinci el keyfine bak.

Süper sport

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Arazi düşünmüyorum daha çok süper sport tarzı . Ybr tipi hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim

blue39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25
    Supersport olarak pek bi secenek yok aslinda. Bildigim kadariyla 125 liklerin genel sele yuksekligi 780. Cbr125 mantikli olur. Yedek parcalari ucuz. Fiyati da butcene uygun

Teşekkür ederim @blue39

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Cbr 125 le başlıyacağım km kaza durumu nasıl bir motor almalıyım aldığımda seneye yükseltmek için satacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Bana sigortası kaskosı falan ne kadara patlar

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı oguzhanbakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim @blue39

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Cbr 125 le başlıyacağım km kaza durumu nasıl bir motor almalıyım aldığımda seneye yükseltmek için satacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Bana sigortası kaskosı falan ne kadara patlar
    Sigorta 350-400 TL arası çıkar da kasko acayip pahalı çıkar.Motosiklet kaskosu yaptırmak pek ucuza gelmiyor.2.000-3.000 TL'den kaskolar başlıyor diye duymuştum ki başlangıç motorun olacağından çok daha fazla da çıkabilir.

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    Çoğu motosiklet lastik ebatları (boyu) 17-18
    Cross (off-road=Dağ motosiklet) 21 e 19 gibi gayet yüksek boyutlu oluyor..
    Ama
    Lastik değiştirip şehir içi (supermoto)
    Lastik değişimi olmadan arazide kullaniyor.

Instagram da bir bayan almış.. ayakları yere değmiyor bile motorla sağa yatırıp biniyor baya gülmüştüm

dasmehdix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R'15
    Cbr 125 altında küçük kalır.

Hocam deme ya aklımda cbr vardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Kasko yaptırmam ozaman sadece sigorta 6 7 milyarlık motor toplam 10 bine mal olur bana

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)