Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CMS Kasklar

REKLAM ALANI
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Yeni bir kask markası ama fiyatına göre kalitesi çok iyiye benziyor.2-3 incelemesine baktım çok hafif ve kalite olarak çok iyi diyorlar.ECE ve DOT sertifikaları var o yüzden koruması da iyiye benziyor.Fiyatı da kalitesine göre uygun duruyor.Kullanan var mı aranızda önerir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoruma.com tdem35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat performans açısından bulabileceğiniz en iyi kask diyebilirim. Kazalı halini gördüm (Motordan uçup direğe kafa atılmış olarak) ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Çin üretimi değildir Portekiz malı olup %100 Avrupa üretimdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sürekli cms kask hakkında post açılıyor. Reklam koktu buralar...

Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında sürekli post açılmıyor. Farklı zamanlarda CMS ile alakalı konular açılmış, bende bir iki gündür bu konuları bulup kaskı iyi tanıyan biri olarak soruların cevaplarını yazıyorum. Hepsine aynı zaman dilimi içerisinde cevap yazdığım için doğal olarak sürekli son konularda CMS çıkıyor bu da göze batabiliyor.

Alıntı tdem35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında sürekli post açılmıyor. Farklı zamanlarda CMS ile alakalı konular açılmış bende bir iki gündür bu konuları bulup kaskı iyi tanıyan biri olarak soruların cevaplarını yazmaktayım. Hepsine aynı zaman dilimi içerisinde cevap yazdığım için doğal olarak sürekli son konularda CMS çıkıyor bu da göze batabiliyor.
    Bak şimdi sen buraya gelip bunları yazıyorsun ya, ben artık alacağım varsa da motoruma.com'dan bir şey almam.

Profilinde de yazmışsın nerede çalıştığını. Şu işi bir öğrenemediniz bu tarz reklamlar yarardan çok zarar verir. Sırf satış yapmak istiyorsun diye belkide hikaye uyduruyorsun.

Reklam pahalı bir iştir, böylesi zarar verir.

Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi sen buraya gelip bunları yazıyorsun ya, ben artık alacağım varsa da motoruma.com'dan bir şey almam.

Profilinde de yazmışsın nerede çalıştığını. Şu işi bir öğrenemediniz bu tarz reklamlar yarardan çok zarar verir. Sırf satış yapmak istiyorsun diye belkide hikaye uyduruyorsun.

Reklam pahalı bir iştir, böylesi zarar verir.
    Fark ettiyseniz forumda en üstte gif reklamımız bulunmakta ve bu reklamda CMS markası da tanıtılmaktadır. Bu markayı da Türkiye'ye tek bir firma getiriyor. Foruma her gün binlerce kişi giriyor. Dolayısıyla bu binlerce insandan birkaçı çok fazla tanınmayan CMS Kaskları ile alakalı konu açıp soru sorabiliyorlar. Bu çok normal bir şeydir. Sizce bu sorulara cevap yazmamamız mı gerekmektedir?

emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Devam..
    Piyasa iki üç tane firmaya mı kalsın? Fazla mal göz çıkarmaz.
    Rekabet iyidir.
    Tüketiciyi korur.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende forumdaki reklamlardan görüp merak ettim zaten.

Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın bunu anlatmaya çalışıyorum. Sizin yaklaşımınız, yazdığınız mesajlar kötü niyetli geliyor bana. Satış uğruna yalan gibi geliyor. Bu gibi durumlara düşmemek için buraya bunları yazmamalısınız.
    Ülkemizde çok fazla tanınmayan piyasada yeni olan bir ürün ve dolayısıyla çok fazla kaynak ve örnek teşkil edecek durumlar yok. Dolayısıyla ürün hakkında bildiklerimizi ve gördüklerimizi anlatıyoruz insanlara.

Kask gibi önemli bir ekipmanda yalan bilgilerle bilmediğimiz bir malı insanlara satmaya çalışacak kadar acımasız değiliz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)